Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Αριδαία: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε γυναίκα

Κατά το παρελθόν στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει και άλλες επιθέσεις σκυλιών

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης στην Αριδαίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πεζή γυναίκα κινούνταν με σακούλες με τρόφιμα επί της οδού Βενιζέλου, όταν μία αγέλη σκύλων της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να την τρομοκρατήσει, αλλά και να την αναγκάσει να αφήσει τις σακούλες στο σημείο και να φύγει άρον άρον.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά το παρελθόν στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει και άλλες επιθέσεις σκυλιών, με τους κατοίκους να ζητούν να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους φορείς.


Σύμφωνα με νέα πληροφόρηση. οι αρμόδιοι του Δήμου άμεσα προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες και στην περισυλλογή του σκύλου.

13 σχόλια:

  1. Ξσναψηφιστε τον αρμόδιο για να μην μπορείτε να κυκλοφορησετε σε κανένα σημείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τι φταίει ο Φώτης ρε φιλέ ίσα ίσα ο μόνος που τρέχετε αυτός είναι. Ο Χατζηγιαννιδης είναι ο αρμόδιος υποτίθεται τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει 4 επιθέσεις ένα παρολίγον τροχαίο και επίθεση σε ένα άλλο σκυλάκι έχει ενηρωθει και δεν έχει κάνει τι παραμικρό.

      Διαγραφή
    2. Έλα στη γωνία σου και μη πιάνεις το όνομα μου στο στόμα σου.
      Να πεις ποιος είσαι με το ονοματάκι σου και τα γεγονότα που αναφέρεις να πας στην αστυνομία να μου κανείς μήνυση αν δεν έχω κάνει το παραμικρό .
      Λάσπη μόνο πετάτε άσχετοι χωρίς να έχετε ιδέα κρυμμένοι πίσω απο τη ανωνυμία σας μονο για το θεαθηναι .
      Να ρωτήσεις τον φωτη αν είμαι η δεν είμαι σωστός στις αρμοδιότητες μου και αν ως αρμόδιος στέκομαι η όχι επάξια στο πόστο μου .
      Το συγκεκριμένο σκυλί , όπως αλλά 6 τα τελευταία 2 χρόνια από την οδό Βενιζέλου , έχουν περισυλεχθει.
      Ο πολίτης που ζήτησε απο το site να ανεβάσει το συμβάν μάλλον δεν ενημερώθηκε ότι 50 λεπτά μετά το συμβάν είχε ήδη περισυλεχθει το ζώο.
      760 αδέσποτα σκυλιά τα τελευταία 3.5 χρόνια που είμαι αρμόδιος έχουν φύγει απο το δήμο μας σε υιοθεσίες και ψάχνεις ποιος έχει την ευθύνη που έχουμε αδέσποτα ;;;

      Ντροπη σου και μόνο που τολμάς να σχολιάσεις χωρίς να έχεις ιδέα τι υπερπροσπάθεια γίνεται για το κοινό καλό.

      Χατζηγιαννιδης Χρηστος .

      Διαγραφή
    3. Τώρα ρε Χατζηγιαννίδη είναι αυτή απάντηση σοβαρού αντιδήμαρχου.; ΕΛΕΟΣ. Μάθε να δέχεσαι κριτική, αλλιώς τράβα σπίτι σου! Η ντροπή είναι δική σου που καταφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο προς πολίτη.

      ΥΓ: Δεν ειμαι αυτός που σχολίασε παραπάνω

      Διαγραφή
    4. Τι δε σου άρεσε από την απάντηση μου ;
      Και σε ποια κριτική αναφέρεσαι ;
      Οποίος θέλει να κάνει κριτική να βάλει το όνομα του μπροστά και να επιχειρηματολογήσει .
      Και οποίος θέλει επίσης να μάθει το οτιδήποτε ,να ενημερώνεται πρώτα και μετά να μιλάει.
      Η σωστή κριτική γίνεται όταν συνοδεύεται και από κάποια πρόταση .


      Διαγραφή
  3. Ε δεν πειραζει συνηθεια πλεον.........!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτρέψτε μου να πω πως έχετε λάθος πληροφορίες. Ο Δήμος δεν έχει άτομα για να επέμβουν σε τέτοια περιστατικά, αλλά κάθε κλήση των πολιτών μεταφέρεται και επιλυεται από τον πρόεδρο και τα μέλη της φιλοζωικής που είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Αμέσως μετά το περιστατικό της επίθεσης δύο πολίτες-εθελοντές έδρασαν άμεσα και αυτοβούλως με την καθοδήγηση και την βοήθεια του προέδρου της φιλοζωικής για την περισυλλογή του ζώου που ευθυνόταν για τα περιστατικά. Το εν λόγω ζώο ήταν φοβικο και έπρεπε να ναρκωθει για να πιαστεί. Καθώς οι πολίτες προσπαθούσαν να ταισουν το φάρμακο στο ζώο, μάλιστα, κάτοικος επιχείρησε να σαμποταρει την προσπάθεια και να τρομάξει και να απομακρύνει το ζώο παρά τις παρακλήσεις των εθελοντών να απομακρυνθεί. Ο αντιδήμαρχος κατευθασε για αυτοψία και όχι για την περισυλλογή. Τότε κάτοικοι έσπευσαν και άρχισαν να επιτίθενται φραστικά στους εθελοντές αντί, παρουσία του υπευθύνου, να ζητήσουν τη λήψη μέτρων και την εφαρμογή του νόμου περί ζώων από τις αρμόδιες αρχές. Χρειάστηκε η παρέμβαση του αντιδημαρχου και του προέδρου της φιλοζωικής ώστε να υπερασπιστουν τους εθελοντές οι οποίοι προσπαθούσαν εν μέσω αλαλαγμων και επιθέσεων των κατοίκων και με κίνδυνο της δικής τους ακεραιότητας να περισυλλεξουν το ζώο το οποίο, ευτυχώς έκαναν με επιτυχία μαζί με τον πρόεδρο. Αυτά για να ξέρουμε ποιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος και ποιοι μέρος της λύσης. Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, δηλαδή οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ επιχειρούν σε τέτοια περιστατικά υπό την ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ αλλά όχι ΔΡΑΣΗ των αρμοδίων αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Φιλοζωική έχει κάνει και με το παραπάνω από αυτό που μπορεί για τα πρόβληματα με τα αδέσποτα.. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Φώτη και όλους τους εθελοντές που βοηθούν σε αυτό.Η δημοτικη αρχή και οι αρμόδιοι είναι απόντες από όλο αυτό.Χτες στο γηπεδακι δίπλα στο 2ο Δημοτικό σχολείο ένα αδέσποτο μπήκε και δαγκασε ένα παιδί ηλικίας 10-12 ετών που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του στο πόδι και το αποτέλεσμα ήταν πολλά ράμματα και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά.Εμεις που ζούμε στο δρόμο του περιφερειακού του πρώην σουπερ μάρκετ
    Family εχουμε αγέλες από αδέσποτα σκυλιά και φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας .. Επιτέλους οι υπεύθυνοι κάντε κάτι κάθε τρείς και λίγο έχουμε περιστατικά.. Μόνο οι η σωματική ακεραιότητα των παιδιών των δημοτικών συμβούλων αξίζει των δικών μας παιδιών είναι σε άλλη μοίρα?? Φθάνει πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου μην τα λες αυτά θα παρεξηγηθεί ο Χατζηγιαννιδης, πρέπει να λέμε ότι όλα είναι υπό έλεγχο και δεν ορμάνε τα αδέσποτα. Ευτυχώς που είναι και ο Φώτης και κάνει ότι μπορεί...

      Διαγραφή
  6. Και φυσικά να πούμε πως στην εν λόγω οδό γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες παθητικής και ενεργητικής κακοποίησης δεσποζομενων και αδέσποτων που κυμαίνεται από μόνιμο δέσιμο μέχρι χτυπήματα, ρίψεις αντικειμένων κλπ., Αλλά "πού να μπλέκουμε". Βλέπουμε να δημιουργούνται αγελες λόγω οίστρου δεσποζομενων και αδέσποτων "αλλά πού να μπλέκουμε", θα βρούμε εξιλαστήρια θύματα και θα κατηγορήσουμε τον Φώτη που νομίζουμε ότι παίρνει χρήματα, θα κατηγορήσουμε εθελοντές που θα ταΐζουν ζώα για να τους δώσουν φάρμακα ώστε να μην μεταφέρουν ασθένειες και παράσιτα (με τη βοήθεια του συλλόγου αλλά και με δικά τους έξοδα) , θα τους δούμε να προσπαθούν να περισυλλεξουν ζώα για να πάνε για στείρωση για να μην δημιουργηθεί αγέλη και να μην γεμίσουμε κουτάβια ή να απομακρυνθουν κια θα βγούμε στα μπαλκόνια να φωνάζουμε. Ενώ όταν πριν λίγο καιρό μπροστά στα μάτια μας ούρλιαζε σκυλί από την κακοποίηση συνεχίσαμε τις δουλίτσες μας. Και αφού σιωπουμε σε όλη την κακοποίηση που λαμβάνει καθημερινά χώρα στην εν λόγω οδό, μετά θα αναρωτηθούμε "γιατί σκυλιά που δεν είναι καν μόνιμα έδω και σε άλλες γειτονιές βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, πάνε σε παιδικές χαρές και δεν δημιουργούν πουθενά πρόβλημα, στη Βενιζέλου επιτίθενται;". Γιατί λοιπόν η εν λόγω οδός έχει προβλήματα με επιθέσεις; Γρίφος για γερούς λύτες.

    " η ασυνειδητη πολιτις που μάζεψε τον εν λόγω σκύλο "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όσοι αναλαμβάνεται έμμισθες θέσεις ευθύνης θα μάθετε να δέχεστε κριτική.Και σκληρή και άδικη κάποιες φορές. Ο περισσότερος κόσμος δεν κατεβαίνει υποψήφιος γιατί απλά δεν αντέχει την άδικη κριτική από κανέναν.
    Τολμάς? θα υποστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365