Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Θάνατος μαθήτριας στα Τρίκαλα: Δύο ώρες πάλευαν να τη σώσουν οι γιατροί

Οι γονείς της μαθήτριας που πήγε στα Τρίκαλα σχολική εκδρομή, ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα

Απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένουν οι συγγενείς και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας από σχολείο της Αθήνας που κατέρρευσε και πέθανε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί στα Τρίκαλα.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, στο οποίο μεταφέρθηκε η 15χρονη, Κώστας Γρηγορίου μιλώντας στην ιστοσελίδα, trikalaola.gr, είπε ότι «λίγο μετά τις 01:17 το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε την μαθήτρια στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα».


Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στο κορίτσι, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να κρατηθεί στη ζωή.


Οι γονείς της μαθήτριας που πήγε στα Τρίκαλα σχολική εκδρομή, ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα και στους συμμαθητές της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365