Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αλμωπία: Νεαροί προκαλούν ηχορύπανση με μηχανάκια

Οι πολίτες ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να πάρουν μέτρα για το συγκεκριμένο φαινόμενο
Σιγά σιγά μπαίνουμε στην περίοδο του καλοκαιριού και κάνουν την εμφάνιση τους οι γνωστοί νεαροί κάγκουρες με τα μηχανάκια.

Οι συγκεκριμένοι χωρίς λόγο και αιτία, απλά επειδή νομίζουν στο μυαλό τους ότι κάτι κάνουν, προκαλούν επίτηδες ηχορύπανση με τα μηχανάκια τους, αναστατώνοντας τους κατοίκους της Αριδαίας και των τοπικών κοινοτήτων.

Οι πολίτες ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να πάρουν μέτρα για το συγκεκριμένο φαινόμενο, το οποίο λαμβάνει χώρα κυρίως τις βράδυνες ώρες.

23 σχόλια:

  1. νόμιμες αρχές? υπάρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς δίπλωμα χωρίς ασφάλεια χωρίς κράνος καμία ασφάλεια το τι έχει γύρο τους … κατασχέσει και όχι μέσα για τα πάρουν πίσω !!! Και 24 ώρες μέσα πίσω από τα κάγκελα εκεί να δεις μετά πως θα έρχονται από το κατσικοχωρι τους με λεωφορείο ! Σκατομωρα μυαλό 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρότατο θέμα και μπράβο που το αναφέρεται. Οι ευθύνες και στους γονείς τους ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα 16χρονα δεν αγόρασαν τα μηχανάκια με τις πειραγμένες εξατμίσεις. Οι πατεράδες τους τους τα πήραν και καμαρώνουν με τις καγκουριες του κανακαρη τους. Σαρανταπενταρηδες, πενηντάρηδες πατεράδες χωρίς παιδεία τι είδους αγωγή έδωσαν στα παιδιά τους; Αυτοί ευθύνονται για το φαινόμενο. Και η ανεπάρκεια του διοικητή της τοπικής αστυνομίας, ο οποίος κάνει πως δεν ξέρει τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γύρω από κανα ιντερνετ καφέ θα τους δεις ή και το πιο τρελό...να πηγαίνουν σχολείο ή φροντιστήριο ανήλικοι με μηχανάκια !!!

      Διαγραφή
    2. ανάγωγοι γονείς -κάγκουρες γιοι

      Διαγραφή
    3. Είμαι περίεργος εσύ δεν είχες μηχανάκι? Η κακια μας έφαγε όλους! Κρίμα!

      Διαγραφή
    4. 9:15 έχεις μπερδευτεί, δεν λέμε να μην οδηγούν μηχανάκι, αυτό που ενοχλεί είναι η ηχορύπανση που προκαλούν επίτηδες…η ηχορύπανση είναι το θέμα που θίγουμε.. αν πρέπει ή δεν πρέπει να οδηγούν είναι θέμα τις αστυνομίας και όχι των πολιτών.

      Διαγραφή
  5. Για μενα να μην κανουν τιποτα γιατι οταν ηταν αυτοι στην ηλικια τους εκαναν τα ιδια μπορει και χηροτερα!!!Επισης μην πατε να σβησετε την θρυλικη ιστορια του συνδεσμου παπιων αλμωπιας!!!χαχαχαχαχχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φτάνει που τριγυρναν και σας φυλάνε μη σας κλέψουν. Τους πάτε και στην αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης πολλοί , αφήνουν σκυλιά στις αυλές να ουρλιάζουν μέρα νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άλλαξαν οι εποχές παιδιά...κάποτε ο κόσμος άντεχε πολλά..Σήμερα για φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας γίνονται φόνοι.Ο κόσμος έχει πολλά νεύρα και δεν αντέχει τέτοιες καγκουριές.
    Και πραγματικά απορούν όλοι γιατί δεν κατάσχονται τέτοια μηχανάκια...όχι απλά γράψιμο.
    Μιλάμε ίσως για το κορυφαίο θέμα του καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δίκυκλες περιπολίες κάνουν για να αυξήσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Πρόβατα όλοι ΝΔ θέλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια που θίξατε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα,θα ήθελα να αναφέρω όμως ότι προκαλούν και πολύ μεγάλη ανησυχία και σε μωρά που μόλις το έχεις κοιμίσει γίνετε ένα μαρσάρισμα ή ένα σκάσιμο και μετά άντε να το ηρεμήσεις, ή σε ηλικιωμένους με σοβαρά προβλήματα που βρίσκουν ησυχία μόνο κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της νύχτας,αλλά με την φασαρία που προκαλούν αυτοί οι νεαροί δεν υπάρχει ησυχία.Το πρόβλημα φυσικά είναι ακόμα μεγαλύτερο στην περιοχή του ανατολικού περιφερειακού-πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής- κοντά στο δασάκι,στην ευθεία προς Λουτράκι,δυτικό περιφερειακό και σε πολλά άλλα σημεία.Ας συγκρατήσουμε όλοι λίγο τα παιδιά μας,ας τους εξηγήσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε αρκεί να μην ενοχλούμε τις ζωές των άλλων και ας κάνει επιτέλους και η αστυνομία σωστά την δουλεία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι δεν ανεβάζεται σχόλια που λένε τα αυτονόητα ότι δηλαδή δεν υπάρχει κράτος και αυτό στους περισσότερους αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχικά πρέπει να προστατευτούν τα παιδια και αν δε μπορούν να το κάνουν οι γονείς τους για πολλούς λόγους θα πρέπει να το κάνει η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην κεντρική πλατεία περίπου 10-12 καγκουρακια απόγευμα με μηχανάκια πηραγμενα , πέρα από την ηχορύπανση που προκάλεσαν μερικοί εξ αυτών έκαναν και μπάντες με τα μηχανακια περνώντας πολύ κοντά από μικρά παιδιά και βρέφη στο καρότσι....αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο εάν για κάποιο λόγο κάποιος έπεφτε επάνω στα παιδιά και στα καρότσι;;;
    Πρέπει να παρθούν σοβαρά μέτρα για το θέμα αυτό κυρίως από την Αστυνομία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο την καγκουρικη αλμωπια26 Μαΐου 2023 στις 1:41 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η Β ΛΟΓΟ........ΠΑΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΟΦΕΛΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν γίνεται γενίκευση, σημαίνει ότι δεν φταίει κανείς. Τι παει να πει όλοι εσείς;;;Ξέρεις εσύ τι κάναμε όλοι μας;

      Διαγραφή
    2. αν εισαι απο την αλμωπια και ζεις μεχρι τωρα στην αλμωπια....και φυσικα και ναι το εχεις κανει εστω και μιση φορα στην ζωη σου(ετσι νομιζω τουλαχιστον ΕΓΩ).-

      Διαγραφή
  15. Ειναι καθαρα ευθυνη της αστυνομίας να επιβάλει τον νόμο. Δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα κι οι πολιτες να υποφέρουν... Φυσικά, έχουμε ευθύνη κι εμείς ως πολιτες που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση. Μπράβο στο site που αναδεικνύει το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που μπαίνε ο κάθε ένας και λέει για τους πιτσιρικάδες.....λες και στην ηλικία τους καλύτεροι ήμασταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προβλημα δεν είναι βέβαια οι πιτσιρικαδες, αλλά η νοοτροπία του δεν βαριέσαι, αφού έτσι γινόταν και παλια ας συνεχίσει και σήμερα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365