Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Αριδαία: Κατάμεστο το Ξενιτίδειο στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διογένη Αϊνατζή (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του Διογένη Αϊνατζή, που διοργάνωσε η Ιστορική & Λαογραφικ Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» στο κατάμεστο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Το «Ατίμετον» ξεκινά το ταξίδι του και από σήμερα είναι διαθέσιμο από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων σε όλους εσάς που αγαπάτε την ποντιακή διάλεκτο, το καλό βιβλίο, αλλά και την μουσική.


Ο συγγραφέας θα ήθελε να ευχαριστήσει:


- Τις εκδόσεις Ινφογνώμων & τον κ. Σάββας Καλεντερίδης για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου & τα έργα μου.


- Τον σύλλογο «Αλησμόνητες Πατρίδες» & τον πρόεδρο του Σταύρος Η. Βαφειάδης, για την στήριξη & την άριστη συνεργασία μας.


- Το βιβλιοπωλείο «Συμβολή»& τις κυρίες Μαγδαληνη Γεωργιου & Μαρία Προκοπίδου για τη συνεργασία μας & τη αγάπη τους.


- Τον κ. Κοσμά Τσίναλη, για την στήριξή του & για ότι έχει προσφέρει σε μένα τόσα χρόνια καθώς & στην ποντιακή παράδοση γενικά.


- Τον κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη για την συμμετοχή του, τα όμορφα λόγια που είπε για μένα & την μουσική-συγγραφική πορεία μου.


- Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας & τους χορηγούς μας για τη βοήθειά τους.


- Την οικογένειά μου & τους δικούς μου ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα & με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια.


- Όλους όσους με τίμησαν με την παρουσία τους & όλους όσους μου έστειλαν & συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα, να παίρνουν τηλέφωνο & να μου δίνουν ευχές. Η αγάπη σας και η ανιδιοτελής σας στήριξη είναι το καλύτερο εφόδιο για μένα ώστε να συνεχίσω να προσπαθώ για την διάσωση και διάδοση της παράδοσής μας.


Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Το Ατίμετον, είναι ένα βιβλίο που περιέχει τους κανόνες γραμματικής της ποντιακής για την ορθή γραφή της, σκέψεις & προβληματισμούς για την πορεία & εξέλιξή της, καθώς και ποντιακή μελοποιημένη ποίηση με λεξικό κάτω από το κάθε ποίημα-τραγούδι, ελεύθερη μετάφραση στη νεοελληνική, καθώς και μια πρωτοτυπία. Κάτω από το κάθε τραγούδι, υπάρχει λίνκ & QR CODE το οποίο μπορείτε να σαρώσετε με το κινητό σας & να ακούσετε το τραγούδι ενώ το διαβάζετε!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365