Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Στιγμές τρόμου για νεαρό στο Λουτράκι Αλμωπίας - Όλες οι λεπτομέρειες

Στιγμές τρόμου

Στιγμές τρόμου έζησε το πρωί της Παρασκευής νεαρός αλλοδαπός εργάτης γης στο Λουτράκι Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, όλα ξεκίνησαν όταν έφαγε ένα σοκολατάκι. Μετά από λίγα λεπτά υπέστη αλλεργικό σοκ και άρχισε να πρήζετε ολόκληρος, ενώ δυσκολευόταν να πάρει αναπνοή.


Άμεσα και χωρίς να χάσουν χρόνο, πολίτες που ήταν κοντά στο περιστατικό, μετέφεραν με ιδιωτικό όχημα το νεαρό στο κέντρο υγείας Αριδαίας. Εκεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκανε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται σε τέτοια περιστατικά και ο νεαρός άρχισε να συνέρχεται.


Σύμφωνα με πληροφορίες αν καθυστερούσε η διακομιδή του λίγα λεπτά, η κατάσταση του θα ήταν πολύ δύσκολη. Ευτυχώς για το νεαρό οι πολίτες, οι γιατροί και οι νοσηλευτές του κέντρου υγείας Αριδαίας ενήργησαν άμεσα και δεν υπήρξαν περαιτέρω συνέπειες.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς σε πολλά σπίτια κρατάνε σοκολατάκια ξεχασμένα και τα σερβίρουν μήνες μετά…Η άγνοια σκοτώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλο η αλλεργια και αλλο η δηλητηριαση

      Διαγραφή
  2. Και τα δυο σε πάνε Νοσοκομείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365