Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σπαράγγι Αλμωπίας: Δεν πληρώθηκαν οι αποζημιώσεις - Μας κοροϊδεύουν λένε οι αγρότες

Να τονίσουμε πως το ποσό της αποζημίωσης είναι 250 ευρώ το στρέμμα

Παρά το γεγονός ότι ο αρχικός προγραμματισμός για την πληρωμή των αποζημιώσεων του σπαραγγιού Αλμωπίας ήταν για χθες Δευτέρα 15/5, οι αγρότες ακόμα δεν έχουν δει χρήματα στους λογαριασμούς τους.


Οι ίδιοι μιλούν για κοροϊδία και ζητούν άμεσα απαντήσεις από τους κυβερνητικούς Βουλευτές.


Να τονίσουμε πως το ποσό της αποζημίωσης είναι 250 ευρώ το στρέμμα.

5 σχόλια:

  1. Φτύσιμο στα μούτρα γομάρια μας κοροϊδεύουν να πάνε όλοι τους στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πιστεύεται θα μας απαντήσει κάποιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως να κοιτάξουν καλύτερα τους λογαριασμούς γτ εγώ βλέπω ότι μπήκανε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 153 ευρώ το στρέμμα είναι Γιώργο! Αρχικά ήταν 250 αλλά εδώ και μήνες έκλεισε στα 153€! Τα χρήματα τα έβαλαν πριν λίγο! Τρίτη 16/05 17:00 η ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 250€ ήταν αρχικά αλλά εδώ και μήνες αποφασίστηκε στα 153€ ανά στρέμμα! Τελικά πληρώθηκαν πριν λίγο σήμερα 16/05 στις 17:00 η ώρα! 153€ ανά στρέμμα για τα νάιλον του αέρα τον Φεβρουάριο του 2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365