Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Τραγωδία στην Άρτα: Ο πατέρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει με καλώδιο

Ο πατέρας πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σε βεντέτα κινδυνεύει να εξελιχθεί η υπόθεση με το 5,5 μηνών κοριτσάκι που ξέχασε ο πατέρας στο σταθμευμένο όχημα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.


Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι περίπου 35 χρονών και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του βρίσκονται στο νοσοκομείο της Άρτας.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πατέρας πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης, με τους γιατρούς να παρεμβαίνουν άμεσα και να αποφεύγονται τα χειρότερα. Η ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα, σημειώθηκε το μεσημέρι όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του καθώς ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερες από τρεις ώρες.


Το αδιανόητο συμβάν συνέβη την Τρίτη, όταν ο 35χρονος έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το μωρό για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο αυτό δεν συνέβη, με το μωρό να παραμένει στο αυτοκίνητο και τον 35χρονο να εργάζεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του.


Η ίδια είχε ενημερωθεί από τον βρεφονηπιακό σταθμό ότι το παιδί δεν είχε παραδοθεί στις υπεύθυνες, με αποτέλεσμα να αναρωτηθεί εύλογα πού βρίσκεται το μωρό και να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της.


Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτές τις εποχές που ζούμε , παιδί για να κανείς εξετάσεις πρέπει δίνεις πρώτα. Κι αν περνάς κάνε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365