Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Χρ. Σαμαράς στο Aridaia365: Ο μοναδικός στόχος της ομάδας μας στα παιχνίδια που ακολουθούν είναι μονάχα η άνοδος

Δείτε όλα όσα είπε

Στο Aridaia365 και στον Αντώνη Καρατζίδη μίλησε ο νεαρός δεξιός μπακ της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, Χρήστος Σαμαράς, με αφορμή το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας που πανηγύρισε με τους Λύκους, αλλά και τους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν.


Δείτε όλα όσα είπε:

Πώς αισθάνεστε που η ομάδα σας κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και να προκριθεί στα Play Off ανόδου στη Γ’ Εθνική;

Αισθάνομαι τεράστια χαρά καθώς αυτό που πετύχαμε φάνταζε ακατόρθωτο μερικό καιρό πριν αλλά ταυτόχρονα και ανακούφιση καθώς όλοι οι κόποι της σεζόν ανταμείφθηκαν. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσουμε ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Γ εθνική.


Ποιοι πιστεύετε ότι ήταν οι μεγαλύτεροι παράγοντες που οδήγησαν την ομάδα σας στην επιτυχία αυτή;

Κλειδί στην επιτυχία της ομάδας μας αποτέλεσαν από την μια πλευρά οι δύσκολες και απαιτητικές προπονήσεις που κάναμε όλη την χρόνια και η προετοιμασία της ομάδας που ξεκίνησε παρά πολύ νωρίς 2/8. Από την άλλη πλευρά το άριστο κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια και η στήριξη της διοίκησης που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν.


Ποια ήταν η πιο δύσκολη αναμέτρηση που αντιμετωπίσατε φέτος στο πρωτάθλημα;

Για μένα προσωπικά το δυσκολότερο παιχνίδι της χρόνιας ήταν αυτό στον πρώτο γύρο κόντρα στον ΑΣ Γιαννιτσά που ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα, ανατρέψαμε το παιχνίδι ενάντια σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.


Πώς προετοιμάζεται η ομάδα σας για τα Play Off ανόδου και ποιες είναι οι πιο σημαντικές προτεραιότητες σας σε αυτό το στάδιο;

Η ομάδα μας συνεχίζει να προπονείται πολύ σκληρά καθώς στα επόμενα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε όλους τους πρωταθλητές των νόμων της κεντρικής Μακεδονίας. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια και προσηλωμένοι στον βασικό μας στόχο που είναι η άνοδος.


Ποιο είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που διακρίνει την ομάδα σας και πώς σας βοηθάει στις επιτυχίες σας;

Κατά την γνώμη μου το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της ομάδας μας είναι η εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες-προπονητής μας το οποίο είναι το μεγάλο μας όπλο. Έχοντας αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία και ψυχραιμία για τους αγώνες που ακολουθούν.


Ποιος είναι ο στόχος σας σε αυτά τα Play Off ανόδου και πώς προτίθεστε να τον πετύχετε;

Ο μοναδικός στόχος της ομάδας μας στα παιχνίδια που ακολουθούν είναι μονάχα η άνοδος στην Γ εθνική. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και με σύμμαχο την εμπειρία των παικτών της ομάδας ο στόχος θα επιτευχθεί.


Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους οπαδούς σας πριν από το ξεκίνημα των Play Off

Εγώ θα ήθελα να στείλω το κάλεσμα μου στους ανθρώπους όχι μόνο του Λυκοστόμου και της Αλμωπίας αλλά ολοκλήρου του νόμου. Η τεράστια στήριξη που μπορούν να μας προσφέρουν θα είναι καθοριστική, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας καθώς εκπροσωπούμε όχι μόνο το λυκοστομο αλλά ολόκληρο το νόμο Πελλας.



5 σχόλια:

  1. Πολλές επιτυχίες να έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω παντος πιστευω πως οι 300 του λυκοστομου...δεν θα ακολουθησουν σε κανενα εκτος παιχνιδι την ομαδα...εκτος απο απο 5-6 ατομα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Χρηστάρα παιχταρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλειδί για την άνοδο ήταν η διαιτησία ,ξέχασες να το αναφέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365