Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο»: Νέα στοιχεία για το νεκρό βρέφος στην Άρτα

«Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο!»
Συγκλονισμένη είναι η χώρα από την είδηση ότι πατέρας στην Άρτα ξέχασε μέχρι θανάτου το 5,5 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο στην Άρτα. Νοσηλεύεται φρουρούμενος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η μητέρα.

Ο 35χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του χθες το πρωί της Τρίτης και το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει στον βρεφονηπιακό σταθμό και μετά να συνεχίσει για τη δουλειά του, σε δημόσια υπηρεσία στην Άρτα.


Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για τη δουλειά του. Ο πατέρας όμως δεν αντιλήφθηκε πως είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για 3 ώρες.

Πρώτη αντίδραση του πατέρα: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο!»

Μόλις η μητέρα του παιδιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει, οι υπεύθυνοι της είπαν ότι «το παιδί δεν ήρθε σήμερα στον σταθμό». Αμέσως κάλεσε έντρομη τον σύζυγό της και εκείνος της απάντησε: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο!».

Ο πατέρας του βρέφους πήγε στο αυτοκίνητο, αλλά ήταν πλέον αργά. Το μόλις 5,5 μηνών αγγελούδι ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του.

Στις 14:55 την Τρίτη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σήμερα το πρωί της Τετάρτης αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Οι Αρχές συνέλαβαν τον πατέρα για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ο οποίος παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το arta2day.gr, η δικογραφία από το Α.Τ. Άρτας θα πάει στον εισαγγελέα, με τον οποίο σήμερα θα υπάρξει επικοινωνία για το πότε θα απολογηθεί ο 35χρονος πατέρας και εφόσον θα είναι σε θέση. Σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Συγγενείς και συνάδελφοι του ζευγαριού βρίσκονται στο Νοσοκομείο της Άρτας προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους.

1 σχόλιο:

  1. Όταν το ξεχνάς στο πάρκο μόνο του χωρίς γονείς ; Επιτρέπεται;;;; Πολλοί το κάνουν … νέοι γονείς που κοιτάνε την ευκολία τους και την ομορφιά τους!! Αυτά είναι γούστα …όχι σαν τα κορόιδα που τα έχουμε μαζί μας συνεχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365