Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Έδεσσα ο Πέτρος Ζέρζης

Δείτε τη ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Πέλλας Πέτρου Ζέρζη

Δείτε τη ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Πέλλας Πέτρου Ζέρζη:

Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Έδεσσα. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ιορδάνη Τσώτσο και τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας για την άψογη διοργάνωση! 


Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. 


Η ελληνική πολιτεία θα πρέπει πάντα να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς των ανθρώπων της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365