Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Διοικητικό αδιέξοδο στον Άρη Πρ. Ηλία

Διαβάστε παρακάτω

Δυσκολεύει η κατάσταση στον Άρη Πρ. Ηλία όσον αφορά την εύρεση λύσης στα διοικητικά των κιτρίνων, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για να σχηματιστεί νέα διοίκηση, μετά την αποχώρηση του Άρη Χιώτη.

Δείτε τι αναφέρει η ανάρτηση που ανέβηκε πριν λίγο στην σελίδα της ομάδας:
«Ούτε στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 24-05-2023 του συλλόγου μας βρέθηκε λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, δεν πραγματοποιηθήκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής λόγω μη απαιτουμενων υποψηφιοτήτων. 

Θα ανακοινωθεί η ημερομηνία νέας συνεδρίασης Γ.Σ. για την εκλογή διοίκησης ως νέα προσπάθεια για την αναζήτηση λύσης, εφόσον υπάρχουν οι απαιτούμενες υποψηφιότητες.»

Α.Σ. ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΑΡΗΣ

10 σχόλια:

  1. Οι διοικήσει Αντωνίου αν δεν διάλυση ακόμα 15 ομάδες δεν φεύγει!!!! Πέτρο Πασσαλή κατέβασε μόνο σου ψηφοδέλτιο με νέους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο μόνο εσύ μπορείς να κάνεις το ποδόσφαιρο της Πέλλας να βρει πάλι την αίγλη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού βρε Χιώτη είσαι σαν τον Ερντογάν, η μάλλον σαν τον Βοριοκορεατη. Μόνος θα σηκώσεις τον Προφήτη και οι δίπλα σου θα λαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 987

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mην τσιμπας κ.χιωτη σε υποσχέσεις μόνος ήσουν μόνος θα είσαι . Παρατησε τα και αυτό που κάνεις τώρα πολύ είναι ...δεν αξίζει στιγμή να ασχοληθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το να συνεχίζεις να ασχολείσαι δεν λύνεις το πρόβλημα άστο να δεις πιο θα ενδιαφερθεί Κανένας αλλά μάλλον κάτι συμβαίνει μέσα σου κανένας δεν αναγνώρισε τις προσπάθειες σου αυτά τα χρόνια γιατί να το κάνουν τώρα.σκεψου πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυγε και μην κοιτάξεις πίσω Χιώτη άφησε τους να δεις μέχρι που φτάνει η προθυμίας του δεν βαρέθηκες ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ασχολείσαι ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα στο χωριο σου ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χιώτη κάτσε εκεί που είσαι και λάβε υποσχέσεις. Στην γενέτειρα σου δεν σε θέλουν για να μη την καταντήσεις όπως στον Αη Λια. Εξ άλλου ο Αλέξανδρος θα σε βοηθήσει οικονομικά αφού δεν έχει πλέον τον Αριστοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φυγε όσο είναι καιρός παπαγαλιζουν στον Αη Λία το καλοκαίρι είναι όλοι μαζί σου και μετά το καλοκαίρι δεν ξέρουν ποιος είσαι στο κάτω κάτω σου χρωστάνε δεν τους χρωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365