Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Έγκλημα στη Χαλκιδική: “Τη σκότωσε επειδή ήθελε να χωρίσουν”

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία

«Το παιδί πήρε τηλέφωνο τη γιαγιά του και της είπε «μαλώνουν η μαμά και ο μπαμπάς», λέει στο newsit.gr συγγενής της άτυχης 39χρονης, θύμα γυναικοκτονίας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου της, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.


Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία, που έγινε σήμερα (22.05.2023), λίγο μετά τις 11 το πρωί σε χωριό της Χαλκιδικής.


Συγγενής της 39χρονης γυναίκας που σκότωσε ο 36χρονος σύζυγός της και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, μιλώντας στο newsit.gr, τονίζει πως η 39χρονη ήθελε να του ζητήσει να χωρίσουν και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (21.05.2023) μάζευε τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.


«Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι. Μάζευε τα πράγματά της, χθες, να φύγει και αυτός δεν την άφηνε και πήρε το όπλο και την σκότωσε. Ήθελε να χωρίσει, είχαν χωρίσει και άλλη φορά απ’ όσο γνωρίζω», λέει στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή συγγενής της γυναίκας.


Το ανήλικο αγόρι, που είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτουν νεκροί και οι δύο του γονείς, τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.


Ο 8χρονος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.


Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.


Στο σπίτι της οικογένειας, αυτή την ώρα, βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς επίσης και η ιατροδικαστής που θα αναλάβει την νεκροψία νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365