Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/5 Κριός 

Κάποια κατάσταση σε βάζει σε λειτουργία μάχης σήμερα. Νιώθεις ανήσυχη και αναστατωμένη .. κι ενστικτωδώς υποχωρείς. Πρέπει όμως να καταπολεμήσεις αυτήν την παρόρμηση. Η παιδική συμπεριφορά δεν θα σε οδηγήσει πουθενά σήμερα.
Οι άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρεσαι όπως συνήθως – δηλαδή ώριμα κι έξυπνα. Γι’ αυτό αντιμετώπισε την πρόκληση αντί να απομακρυνθείς από αυτήν. Μπορείς να το κάνεις. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η επιβράδυνση μιας διαδικασίας θα σου φανεί χρήσιμη κι έγκαιρη σήμερα. Αν και δεν χρειάζεται να σταματήσεις εντελώς αυτό που κάνεις, η μείωση της προσπάθειας, σου δίνει μια καλύτερη ιδέα για το πού βρίσκεσαι και πού κατευθύνεται ένα σχέδιο.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν μια σχέση ή μια διευθέτηση έχει γίνει ασαφής, επιπόλαιη ή ακαθόριστη. Γι’ αυτό επιβράδυνε για να κάνεις έναν απολογισμό, πριν προχωρήσεις!

ζώδια σήμερα 23/05 Τρίτη δίδυμοι

Συνήθως, οτιδήποτε δοκιμασμένο και αληθινό σου φαίνεται παλιό και μονότονο. Σε ελκύουν νέα και συναρπαστικά πράγματα! Σήμερα όμως μην αποφεύγεις την παράδοση. Αγκάλιασέ την ολόψυχα. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείς να αρνηθείς πως σου δίνουν μια άνεση στις κινήσεις σου, αυτές οι μακροχρόνιες, διαχρονικές επιρροές. Και δημιουργούν ένα θεμέλιο στη ζωή σου! Είναι το στήριγμα που σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις τον κόσμο… σαν το αδάμαστο πλάσμα που είσαι.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν οι άλλοι δεν δείχνουν προθυμία να ακολουθήσουν τους στόχους και τα σχέδιά σου, μην προσβάλλεσαι. Αν βλέπεις πως δεν μπορείς να κερδίσεις την υποστήριξή τους, απομακρύνσου για σήμερα. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσεις μόνη σου κάποια πράγματα, όπου θα έχεις μόνο το δικό σου όραμα να αντιμετωπίσεις. Σύντομα θα ξαναμπείς στην ομάδα και θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με την πρόοδό σου.

ζώδια σήμερα λέων

Σου αρέσουν οι βόλτες και οι μικρές αποδράσεις, αλλά σήμερα επιθυμείς την άνεση του σπιτιού σου. Δεν σε συγκινεί μια επίσκεψη σ’ ένα μουσείο ή ένα δείπνο σ’ ένα καλό εστιατόριο. Προσκάλεσε λοιπόν τους φίλους σου στο σπίτι για ένα αυτοσχέδιο πάρτι… ή πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια – ή τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές, που οι καλύτερες και πιο δημιουργικές στιγμές, είναι οι ώρες που περνάς με τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Απολαμβάνεις την ασφάλεια της ρουτίνας και συνδέεσαι βαθιά με την παράδοση. Όμως καμία παράδοση δεν είναι τόσο ιερή, ώστε να μην μπορείς να την εγκαταλείψεις ή να την αλλάξεις, αν βλέπεις πως δεν συμβαδίζει με τη λογική. Σήμερα θα χρησιμοποιήσεις την έντονη ματιά σου, για να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς στο σπίτι ή με τους αγαπημένους σου. Κάνεις θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

ζώδια σήμερα 23/05 Τρίτη ζυγός

Αναζητάς τη μοναξιά… και μια μέρα στο ιδιωτικό σου καταφύγιο μοιάζει με παράδεισο. Θέλεις να θαφτείς κάτω από ένα βουνό μαξιλάρια στον καναπέ με μια στοίβα DVD και το τηλεχειριστήριο σαν μοναδικό σύντροφο- αλλά η ζωή σε περιμένει και δεν μπορείς απλά να τρέχεις μακριά, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Σήκω λοιπόν κι αντιμετώπισε τα προβλήματά σου. Είναι μικρότερα και πιο διαχειρίσιμα από όσο νομίζεις.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορεί να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου, τη δουλειά ή κάποια άλλη σημαντική πτυχή της ζωής σου σήμερα. Τα ταξίδια όπως και η παραμονή στο σπίτι… μπορεί να είναι εξίσου καλά. Τόσο οι γνωστές όσο και οι παράξενες ρυθμίσεις σε κάνουν να αναλογιστείς τη φύση του σύμπαντος. Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε ταξιδεύεις, φρόντισε να καταγράψεις τις σκέψεις σου. Οτιδήποτε βοηθάει στο να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό σου, αντιμετώπισέ το σαν δώρο.

ζώδια σήμερα τοξότης

Ακόμα κι αν σέβεσαι τις απόψεις των άλλων για ένα προσωπικό σου θέμα, εσύ μάλλον θα χαράξεις το δικό σου μονοπάτι ή θα ενεργήσεις με τον δικό σου τρόπο. Ωστόσο, αξίζει να ενημερώσεις τους άλλους ότι καταλαβαίνεις τις απόψεις τους και εκτιμάς τη συμβολή τους. Είτε τους αρέσει είτε όχι, η ελευθερία να αποφασίσεις έναν δρόμο που σου ταιριάζει, είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οι ιδέες σου είναι εξαιρετικές κι έχεις σοβαρούς λόγους που θέλεις να προχωρήσεις τα πράγματα σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Όμως οι άλλοι μπορεί να έχουν κάποιες καλές ιδέες που δεν έχεις σκεφτεί ακόμη, γι’ αυτό αποδέξου τη συμβολή τους αφού μπορείς να μάθεις κάτι πολύτιμο. Εξάλλου δεν είναι όλα όσα λένε προκλητικά, παρόλο που έτσι σου φαίνονται. Μήπως το θέμα αυτοσυντήρησης το παίρνεις πολύ σοβαρά; 

ζώδια σήμερα 23/05 Τρίτη υδροχόος

Η απαιτητική σου συμπεριφορά θα σου δημιουργήσει αντιθέσεις με τους άλλους σήμερα. Απλά προσπάθησε να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, με αμεσότητα κι όχι με επιθετική συμπεριφορά. Δεν είναι κακό να συμμετέχουν όλοι στα σχέδιά σου. Πιθανόν μάλιστα να σε υποστηρίξουν αν καταλάβουν τι είναι αυτό που προσπαθείς να πετύχεις και για πιο λόγο. Θα σου προσφέρουν επίσης πολύτιμες ιδέες, που ενισχύουν τις δικές σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Πάντα σε αγαπούσαν, αλλά τώρα σε συμπαθούν ακόμη περισσότερο επειδή είσαι ήπιος κι ευχάριστος άνθρωπος. Ο εγωισμός και η αναζήτηση ευκαιριών δεν βρίσκεται στην ατζέντα σου κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου. Όμως είσαι τόσο καθαρή στην καρδιά, που αυτό το πλεονέκτημα δεν καταγράφεται καν στο ραντάρ σου. Εύκολα θα δεχτείς πολλή υποστήριξη, αρκεί να συνεχίσεις μ’ αυτή την καλοσυνάτη συμπεριφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365