Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Ευχαριστήριο Γυμνασίου Καλής (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστήριο
Σε πείσμα των καιρών, παρόλο που αποτελούμε ένα ακόμα παραμελημένο σημείο του ελληνικού χάρτη και μετά από πολλές προσπάθειες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σχολική δανειστική βιβλιοθήκη, κοινή για το Γυμνάσιο και το Λύκειο Καλής. Η βιβλιοθήκη οργανώνεται με πυρετώδεις ρυθμούς, όπου η εθελοντική προσπάθεια έχει την πρώτη θέση, τόσο από την πλευρά των καθηγητών, όσο και από την πλευρά των μαθητών μετά των κηδεμόνων τους.

Μετά από πολλές επαφές με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, όπου διερευνήσαμε πιθανές δωρεές και χορηγίες, οι εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς πολλές διαδικασίες μάς έστειλαν με δικά τους έξοδα ταχυμεταφορικής ένα μεγάλο πακέτο με βιβλία, εκ των οποίων όλοι οι τίτλοι που ζητήσαμε ονομαστικά, καθώς και πολλά ακόμα βιβλία γενικών δικών μας κατευθύνσεων και απαιτήσεων. Εν ολίγοις, οι εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" μας κάλυψαν στο 110% των απαιτήσεών μας!

Επειδή σ' αυτή τη χώρα έχουμε εθιστεί στο να αναδεικνύουμε το κακό και να προσπερνάμε απαξιωτικά κάθε τι καλό, κρίναμε σκόπιμο να σας ζητήσουμε να δημοσιεύσετε την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή μας, για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας από τη μια προς τις εκδόσεις "ΚΑΔΜΟΣ" και τη χαρά μας και την ικανοποίηση από την άλλη ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365