Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αλμωπού

Ευχαριστήριο

Το ΔΣ του Αλμωπού Αριδαίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και την δημοτική επιχείρηση των Λουτρών για το γεύμα που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Αλμωπού Κ16 μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.




8 σχόλια:

  1. Μπατση είσαι όλο λάθη και σε οδηγούν σε λάθη οι δίπλα σου.
    Το τραπέζι στα παιδιά κ την διοίκηση,προπονητές του ΦΟΑ κ τον Λαμπριδη, πότε θα το κάνεις για τα παννεληνια μετάλλια που έφεραν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε οτι και να πουμε το μυαλο του ανθρωπου δεν αλλαζει.......!!!

      Διαγραφή
    2. Πόσο δίκιο έχεις.τον καθοδηγούν προς το γκρεμο αλλά δε θελει να το καταλαβει

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους!
    Είστε πολυ άκυροι όμως σε αυτό που λέτε για τον δήμαρχο.
    Ο Μπάτσης δεν ήταν που βράβευσε σε μια τελετη πριν λίγο καιρό στο ξενιτιδειο ολα τα παιδιά και τους προπονητες σε ολα τα αθλήματα και μέσα σε αυτά και τους επιτυχόντες του ΦΟΑ;Ή αυτά τα ξεχνάτε;
    Σας πειραξε δηλαδή ενα τραπέζι που έκανε και σε αυτά του Αλμωπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;Το φαγητό σας λείπει ή η κίνηση που έχει κάνει ο δήμαρχος για ολα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό;
    Μην είστε μικρόψυχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή κομπλεξικοί μερικοί... Γιατί? Γιατί κατεβαίνουν υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Αλμωπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα να δεις πρωτον δεν θα με αποκαλεις κομπλεξικο αστο να το ξερω εγω αυτο...δευτερον λεμε μια αληθεια και η αληθεια παντα ποναει.......καλο σας βραδυ κυριοι!!!

      Διαγραφή
  4. Μπάτση είσαι ο Μητσοτάκης της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365