Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ο Γιώργος Μάρκου υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Ο Γιώργος Μάρκου είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Τ.Κ. Γαρεφείου. Επί σειρά ετών Πρόεδρος, έχει καταφέρει πολλά για το χωριό. Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο συνεργαστήκαμε άψογα με μετρήσιμα αποτελέσματα για το Γαρέφι.


Κτηνοτρόφος και αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει καλά τις ανάγκες του χωριού και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει. Γι' αυτό, συμμετέχει στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος για την Τ.Κ. Γαρεφείου.


Ο συνδυασμός μας έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στο Γαρέφι, έχουμε ως στόχο να υλοποιήσουμε έργα όπως αγροτική οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα και βελτίωση των υποδομών ύδρευσης. Επίσης, στοχεύουμε στην τουριστική ανάδειξη του Παραδοσιακού Οικισμού Γαρεφείου, μέσω της ένταξης παρεμβάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε στα βασικά, με κορυφαίο παράδειγμα το κατεστραμμένο δίκτυο άρδευσης στη γέφυρα του άνω Γαρεφείου εδώ και τέσσερα χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. Τον Φώτη από το σύλλογο ελπίδα γιατί δεν τον διμοσοευεται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365