Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Ο Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ
Ο Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου, γεννήθηκε και κατοικεί στην Αριδαία, είναι διακεκριμένος Ψυχοθεραπευτής με ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο και εκτεταμένη διεθνή κατάρτιση. Είναι γιος του αείμνηστου Ιατρού Γεωργίου Κίμογλου. Τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τους Προμάχους, καθώς ο πατέρας του υπηρέτησε στο χωριό και πρόσφερε τα μέγιστα.

Ο Dr. Δημήτριoς Γ. Κίμογλου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην ψυχολογία στο Αγγλικό κολέγιο Θεσσαλονίκης North College (Το ιστορικό North College ήταν ένα από τα πρώτα ανεξάρτητα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα με διεθνές κύρος) και ακολούθησε πρόσθετες σπουδές στην ψυχολογία στο Mediterranean College της Θεσσαλονίκης. Επέκτεινε την τεχνογνωσία του σπουδάζοντας ψυχοθεραπεία στο Τορόντο του Καναδά μέσω του μεγαλυτέρου οργανισμού διεθνώς του NGH και είναι κάτοχος  Διδακτορικού στην ψυχοθεραπεία. Συμπληρώνοντας την ψυχολογική του εμπειρία, ο Dr. Δημήτρioς Γ. Κίμογλου είναι κάτοχος ανωτέρου διπλώματος εγκληματολογίας από το NCFE UK, το οποίο διεύρυνε περαιτέρω και είναι πλέων εκπαιδευόμενος στις νομικές επιστήμες ATHE Ofqual UK. Έχει πιστοποιηθεί στην ανοσολογία και τις νευροεπιστήμες από την ιατρική σχολή του  Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Harvard Medical School  επεκτείνοντας τις γνώσεις του πέρα από την παραδοσιακή ψυχολογία και ενσωματώνοντας επιστημονικές εξελίξεις αιχμής στην πρακτική του.

Είναι συγγραφέας 3ων βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης και ιδρυτής του Μητροπολιτικού Ινστιτούτου το οποίο λόγω της πρότυπης και εξειδικευμένης Τεχνολογίας προσελκύει κόσμο από όλη την Ελλάδα και από πολλά κράτη. 

Μέσω των εκτεταμένων επιτευγμάτων του, ο Dr. Δημήτρioς Γ. Κίμογλου έχει συνεισφέρει σημαντικά στον χώρο της ψυχολογίας, έχει τιμηθεί και καταχωρηθεί στην Ελληνική έκδοση της ελβετικής εγκυκλοπαίδειας προσωπικοτήτων Who is Who και έχει αγγίξει τις ζωές αμέτρητων ατόμων.

Ο Δημήτρης συστρατεύεται στην προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλοντας να προσφέρει και μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365