Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνει προεκλογικό σποτ με... Snik και Ivan Greco

Δείτε το βίντεο
Κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο επιστρατεύουν οι υποψήφιοι που εκτίθενται στις εκλογές της 21ης Μαΐου προκειμένου να προσεγγίσουν ψηφοφόρους.

Στην προσπάθεια ισχυρός «σύμμαχος» τους είναι και τα social media στα οποία δραστηριοποιείται το νεανικό κοινό, κυρίως όσοι νέοι άνω των 17 θα προσέλθουν για πρώτη φορά στις κάλπες. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς επιλέγουν το TikTok για να προσεγγίσουν τη νεολαία.


Λαμπρό παράδειγμα ο Αριστείδης Τσαμπίρας υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok.


Πρόκεται στην ουσία για προεκλογικό σποτ, καθώς ο κ. Τσαμπίρας φαίνεται να χορεύει με ένα κομμάτι των γνωστών τράπερ Snik και Ivan Greco.


O υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ φοράει γυαλιά ηλίου μέσα στα σκοτάδια και χορεύει με φωτορυθμικά να αναβοσβήνουν γύρω του.


@tsampiras_aristeidhs The Usual Suspects Άρης Τσαμπίρας Υποψ. Βουλευτής Β3 Εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών #aristeamnotia #pasok #fy #fyp #ekloges2023 #viral #agiosdimitrios #elliniko #argyroupoli #glyfada #ilioupoli #neasmirni #dafni #ymittos #kallithea #moshato #byronas #zografou #kaisarianni #palaiofaliro #alimos #notia #notiaathina ♬ πρωτότυπος ήχος - Άρης ς Τσαμπίρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365