Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές Πέλλας, μετά από μια βραδιά θρίλερ

Οι εναλλαγές για την τέταρτη έδρα ήταν συνεχείς

Ένα ανεπανάληπτο θρίλερ βίωσαν ο Γιώργος Καρασμάνης της ΝΔ και ο Γιώργος Γεωργιάδης της Ελληνικής Λύσης, για την τέταρτη βουλευτική έδρα της Πέλλας, η οποία κυριολεκτικά στις καθυστερήσεις κατέληξε στον κυβερνών κόμμα.


Οι εναλλαγές για την τέταρτη έδρα ήταν συνεχείς, με κάθε ενσωμάτωση εκλογικού κέντρου να αλλάζει το αποτέλεσμα και τελικά η μπίλια να κάθεται στη ΝΔ και τον Γιώργο Καρασμάνη να εκλέγεται και πάλι βουλευτής, μαζί με τον Λάκη Βασιλειάδη και τον Διονύση Σταμενίτη του κυβερνώντος κόμματος και την Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ.


Ουσιαστικά σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα βουλευτικά έδρανα της Πέλλα, αφού Βασιλειάδης, Σταμενίτης, Καρασμάνης και Τζάκη ήταν και πάλι βουλευτές. Αλλαγή υπήρξε όμως σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, αφού το ΠΑΣΟΚ και η Ραχήλ Αλεξανδρίδου έχασαν την έδρα που κατείχαν, την όποια πήρε η ΝΔ με τον Γιώργο Καρασμάνη.

1 σχόλιο:

  1. Να κοιτάξουν όλοι μαζι να σώσουν τη λίμνη της Άρνισσας.
    Έρχονται ξένοι απ όλο τον πλανήτη και ασχολούνται με ανησυχία για τη Λίμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365