Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Δολοφονία 68χρονης - Βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί της

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.


Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.


Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.


Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365