Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η Θέμης Σέλκος υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο στους Προμάχους

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Σέλκος, κατάγεται από τους Προμάχους. Ιδιωτικός Υπάλληλος με πολλά χρόνια υπηρεσία στην Ασφάλεια και τη Φύλαξη.


Ο Θέμης αγαπά το χωριό του και θέλει να προσφέρει μέσα απ' την τοπική αυτοδιοίκηση. Γι' αυτό συστρατεύεται με την συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Προμάχων.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365