Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Τρύπησε τις σιλικόνες στο στήθος της πρώην συζύγου του επειδή το «άγγιζε άλλος»

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη

Σε μια αδιανόητη ενέργεια προχώρησε ένας 42χρονος στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος βοήθησε τη σύζυγό του να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος, όταν ήταν παντρεμένοι, αλλά έσκασε τις σιλικόνες της για να την εκδικηθεί όταν χώρισαν!


Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ντορσούν, 42 ετών, ο οποίος έβαλε τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της συζύγου του όταν ήταν παντρεμένοι, τρύπησε τις σιλικόνες με ένα αντικείμενο για piercing όταν το ζευγάρι χώρισε! Ο Ντορσούν, ο οποίος συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του, η Ελίφ, 41 ετών, τον προκάλεσε λέγοντάς του «κάποιος άλλος αγγίζει τα στήθη σου».


Ο Ντορσούν είχε εμφυτεύσει στο στήθος της γυναίκας του σιλικόνη για να την κάνει να δείχνει πιο όμορφη όταν ήταν παντρεμένοι. Μετά από λίγο καιρό, το ζευγάρι χώρισε μετά από 10 χρόνια γάμου, με την αιτιολογία ότι είχαν διαφωνίες. Παρόλα αυτά, διατηρούσαν επαφή και μεγάλωναν από κοινού τα τρία παιδιά τους. Μια μέρα όμως η Ελίφ έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στον πρώην σύζυγό της ζητώντας του να μην την ξαναενοχλήσει. «Έχω εραστή. Σταμάτα να μου τηλεφωνείς. Κάποιος άλλος αγγίζει τώρα τα στήθη που έχεις κάνει» ανέφερε στο μήνυμά της, προκαλώντας την αντίδραση του πρώην συζύγου της.


Εξοργισμένος από αυτά τα λόγια, ο Ντορσούν έστησε ένα τρομερό σχέδιο. Την επόμενη ημέρα στήθηκε κάτω από την πολυκατοικία όπου έμενε η πρώην σύζυγός του και αφού την είδε να επιστρέφει από τη δουλειά, της έκλεισε το στόμα και τη μετέφερε στο εσωτερικό της οικίας της. Τότε έμπηξε ένα αιχμηρό αντικείμενο στα στήθη της, σπάζοντας έτσι τις σιλικόνες της! Το θύμα κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112 για βοήθεια και μεταφέρθηκε για περίθαλψη στο νοσοκομείο. Η ίδια υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της αφού πήρε εξιτήριο.


Σύμφωνα με το ahaber.com.tr, ο Ντουρσούν, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να ομολόγησε ότι έσπασε τη σιλικόνη στο στήθος της πρώην συζύγου του. Ισχυρίστηκε ότι το έκανε επειδή η πρώην σύζυγός του του έστελνε προκλητικά μηνύματα όπως «κάποιος άλλος αγγίζει το στήθος μου». Συνελήφθη για σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365