Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας
Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας:
Μία δημιουργική εβδομάδα γεμάτη επισκέψεις και συζητήσεις κλείνει.
Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε συνάντηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον διοικητή Κ
Γεώργιος Τσιρόπουλος και πολλα ακόμη στελέχη , όπου συζητήθηκαν θέματα υπηρεσιακά και σχεδιασμού με σκοπό τη δημιουργία στενών σχέσεων και επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν την υπηρεσία. Η πολιτική προστασία αποτελεί έναν σημαντικό άξονα της καθημερινότητας που πρέπει να δομήσουμε με όραμα και σχέδιο.
Σειρά στις επισκέψεις μας είχε το Κέντρο Υγείας της Αριδαίας, ο πρωτοβάθμιος πυρήνας περίθαλψης του Δήμου μας.
Μας υποδέχθηκαν η Διευθύντρια του Κέντρου κα. Γούνη και ο ιατρός κ. Λεκάκης.
Σε πολύ καλό κλίμα συζητήσαμε εκτενώς τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, όπως η έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού, καθώς επίσης και η υπολειτουργία των ασθενοφόρων.
Επιβάλλεται να διεκδικήσουμε πόρους και προγράμματα από την Κεντρική Κυβέρνηση ώστε και με τη βοήθεια του Δήμου να αναβαθμίσουμε το ρόλο και τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, δημιουργώντας ένα πλαίσιο συνεργασίας με δράσεις προληπτικής ιατρικής, ενημέρωσης και σαφώς υγειονομικής περίθαλψης.
Η υγεία των πολιτών αποτελεί για εμάς ένα στόχο υψίστης σημασίας στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία.
Αυτό περίμενα τόσα χρόνια... Επίσκεψη τού Παρουτογλου στο κέντρο υγείας και στην πυροσβεστική... Τώρα μπορώ να φάω ήσυχα όλο το φαγητό μου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι πράγμα είστε μερικοί ? Πάει ...... γιατί πάει.... δεν πάει ......γιατί δεν παει ?
ΔιαγραφήΠόνος είναι θά περάσει
ΔιαγραφήΤο γεγονός ότι επί ένα - δύο χρόνια είχαμε ένα άτομο μόνο του στο ασθενοφόρο του κέντρου υγείας που το πας
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο επόμενο που θα ακούσουμε: Επίσκεψη Παρουτογλου στο κτηνιατρείο και το μεθεπόμενο στο ιατρείο Χατζηδημητρίου.Μπραβο Νικολα.
ΑπάντησηΔιαγραφή