![]() |
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365 |
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Γενική Συνέλευση του Αλμωπου, στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, παρουσία παραγόντων της ομάδας, απλών φιλάθλων αλλά και πολιτικών προσώπων.
Η συζήτηση ήταν ανοιχτή με τον πρόεδρο της ομάδας Φώτη Παντελίδη να τονίζει τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν και να αναφέρει πως μέχρι 30 Ιουνίου πρέπει να βρεθούν 80 χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει η ομάδα να πληρώσει κάποιους ποδοσφαιριστές, να γίνουν ανανεώσεις και να μπει σε μια σειρά το πλάνο της νέας σεζόν. Τα λεφτά αυτά θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν απο τους ίδιους τους μετόχους, από χορηγίες και απο την πώληση εισιτηρίων διαρκείας.
Από κει και πέρα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης πήρε τον λόγο και τόνισε πως μέσω των Λουτρών μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο ένα ποσό 30 χιλιάδων ευρώ σαν χορηγία, 10 παραπάνω από την περσινή σεζόν.
Μεγάλη ήταν η απουσία του Κώστα Γάτσου, ο οποίος παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην Αλμωπία, δεν παρευρέθηκε στην Γενική Συνέλευση. Ο κύριος Παντελίδης ανέφερε για τον κύριο Γάτσο πως όταν χρειάζεται πάντα επεμβαίνει και πως οι μεταξύ τους σχέσεις είναι καλές.
Επι της ουσίας μέχρι την Παρασκευή πρέπει να βρεθούν 80.000 ευρώ για να λυθούν τα άμεσα θέματα της ομάδας και να μπορέσει να δει με αισιοδοξία τη νέα χρόνια, οι μέρες είναι κρίσιμες και ελπίζουμε να βρεθεί το συγκεκριμένο ποσό.
Θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:
Ολοι η αλμωπια αν βαλει απο 10 ευρω η δουλεια θα γινει και με το παραπανω!!! Βαλτε κουμπαραδες υπερ αλμωπου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆσε μας ρε δν πανε να πεσουν Β' κατηγορία.Οπως στρώνεις κοιμάσαι
ΔιαγραφήΠλησιάζουμε το στόχο…
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι γίνεται με τον Κόκκαλη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ.....ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!!καλα δεν το εμαθες ολοι η πελλα εχει βουηξει!!!
ΔιαγραφήΦιάσκο. Απατεώνες ήταν. Μπράβο στη διοίκηση για τα αντανακλαστικά της.
ΔιαγραφήΠοιος αλμωπος ρε παιδια
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλήθεια τα χρήματα του στιχοιματος που είναι χάθηκαν στον δρόμο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝά βάλουν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι από1000 ευρώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε 4.000 χιλιαρικα ουτε στο ερασιτεχνικο δεν πας μπροστα!!!
ΔιαγραφήΚαι έρχεται ο έξυπνος ο δήμαρχος να δίνει λεφτά από τα ταμεία των Λουτρών, μήπως να ρωτούσε κιόλας? Αφού είσαι τόσο καλός βάλε το χέρι σου στην δικιά σου τσέπη....Καμια επιπλέον πισίνα δεν ξέρει να φτιάξει....φιλανθρωπικος οργανισμός Λουτρών .... μπράβο δήμαρχε έτσι συνέχισε ,με την δικιά σου βοήθεια θα πάνε κάποιοι πολύ καλές διακοπές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα χρήματα αυτά θα είναι σαν χορηγία για την καινούργια σεζόν που έρχεται . Τα Λουτρά Πόζαρ μπαίνουν στις φανέλες και διαφημίζονται σε όλη την Ελλάδα .
ΔιαγραφήΔεν απαντήθηκαν ουσιαστικά ερωτήματα όπως πόσο είναι το άνοιγμα, ποιες είναι οι οφειλές προς τους παίκτες, το ότι χρειάζονται χρήματα είναι προφανές και θα στηρίξουμε με διάρκειας κλπ απλά δεν δόθηκαν σαφή νούμερα, αντε και να βρούμε τώρα 100 χίλ για να ξεκινήσεις η σεζόν, φτάνουν; αν 30/6 σκάσουν 29 πρόσφυγες θα χρειαστούμε 200. Επίσης δε θα χρειαστούν χρήματα για την επόμενη χρονιά προκαταβολες για νέους παίκτες; δε ωγαιξιυβ6τα νούμερα όπως τα είπαν χθες
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπιτέλους έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει μήνες πριν. Το όλα καλά και όλα κρυμμένα κάτω από το χαλί δε βοήθησε, μακάρι να βρεθεί λύση όλοι διάρκειας
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ομάδα χρωστάει επίσημα σε ποδοσφαιριστές, ΙΚΑ, εφορία, ΕΠΟ , SuperLeagu 2 , 350.000 ευρώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο κ. Γάτσος έχει δηλώσει πλέον να μην τον ενοχλήσουν. Γιατί χαϊδεύετε αυτιά; Πείτε την αλήθεια στον κόσμο , οι ποδοσφαιριστές πλέον δεν θα περιμένουν , από το στοίχημα πήραν μόνο έναν μισθό. Πλέον είναι πίσω 4-5 μήνες. Σωτηρία υπάρχει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν λέω ότι φταίει κάποιος. Χωρίς επενδυτή, δεν μπορεί να υπάρχει η ομάδα, και μόνο η Σωτηρία ήταν θαύμα και συγχαρητήρια στον Τυριακιδη και τους παίκτες.
Ερώτηση η ανακοίνωση που έλεγε των ποδοσφαιριστών του Αλμωπου γιατί κατέβηκε μήπως ήταν κάτι αυθαίρετο δηλαδή δίχως την γνώμη και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών???????
ΑπάντησηΔιαγραφήΔημαρχε μαγαζι σου ειναι τα Λουτρα? 4 χρόνια δν εκανες μια πισινα αλλα για να δινεις στν Αλμωπό έχεις.Και γτ π.χ αυτα τα 30.000 να μην μοιραστουν ισοποσα στις μικρες κατηγοριες της Αλμωπιας? Τωρα που θα ξανα κάνεις υλοτομια απο τν χειμωνα αν θελεις βαλτους και απο 1 αμαξι καυσοξυλα για να πλησιασεις τν μισθο που ψαχνουν
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί δικά σου είναι ποιός τα διαχειρίζεται και ποιός είναι υπεύθυνος και άσε αυτό το ύφος απέναντι στον Αλμωπο έχει κάνει περιφανή την Αριδαία μαζί και τα λουτρά Πόζαρ, αν δεν γουστάρεις τον δήμαρχο τουλάχιστον αγαπά την ομάδα κύριος δίχως να πληρώσουν τους παίκτες τερμάτισαν 6 ,να σε δω όταν δεν θα πληρωθούν μέχρι τέλους του μηνός τα παιδιά τότε τι θα λες εκτός εάν εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για τα λουτρά καί κοιτά λίγο ποιο μακριά κοντοφθαλμε η μπλούζα τί γράφει λουτρά Πόζαρ άιντε μάθατε όλοι να κρίνεται αντί να βάλετε το χέρι στην τσέπη, εκτός κύριε επικριτη εάν στηρίζεις κάποιον άλλον για δήμαρχο γιατι σ'έχω ξανά διαβάσει να λές τα ίδια κι άλλες φορές παλαιότερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι πολυ περιφανη τι να πω χαχαχ εντομεταξυ τι να με δεις δν παει να πεσει β κατηγορία? Ποσος με ενδιαφέρει! Οπως στρωνεις κοιμασαι! Και δν μου λες? Και τι αν γραφει Λουτρα Ποζαρ? Με 30.000€ μπορεις να διαφημηστεις πολυ περισσοτερο απ'οτι απο μια μπλουζα.Αρα κοντοφθαλμος εισαι εσυ.Και ναι ενδιαφερομαι για τα Λουτρα,γτ ειναι μεγαλυτερη πηγη εσοδων για ολη την Αλμωπια. Κατανοητο? Και δν στηριζω καποιον δημαρχο,μεχρι να ακουσω ολους τι θα πουν μεχρι το Φθνινοπωρο.
ΔιαγραφήΜπλουζάκια των 2.000 χιλιάδων ευρώ..... θα τα πληρώσει 30.000....ας κάνει και κάτι για τους αγρότες, που φέτος πάμε από το κακό στο χειρότερο.
ΔιαγραφήΕάν λοιπόν δεν σε νοιάζει μην γραφής βλακείες πάνε κάπου αλλού που σε ενδιαφέρει, Πάντος ένα να ξέρεις η βλακεία δεν μετριέται?????????????
ΔιαγραφήΗρθε ο καιρος για ποτισμα και δν δουλευουν πομονες,αυλακια ακαθαριστα.Ας βαλει τα μπλουζακια να βρουν την λυση τοτε
ΔιαγραφήΘα απαντήσει κανείς υπεύθυνα γιατί ενώ σε όλη την πόλη βγήκε ότι υπήρχαν δύο προτάσεις , δεν πωλήθηκε η ομάδα; Ακούστηκε για Γερμανούς, για Αθηναίους, η ομάδα πλέον αν δεν βρεθούν λεφτά θα κλείσει . Προτιμούν δηλαδή κάποιοι να κλείσει , και να μην πωληθεί; Γιατί δεν ήρθαν στον κόσμο οι προτάσεις αυτές για ενημέρωση; Η ομάδα πάει στον γκρεμό. Το έχουμε καταλάβει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτές οι προτάσεις που λες ήταν προς συμφέρον της ομάδας, εάν ζητούσαν κάποια πράγματα στα οποία μπορεί να ήταν παράλογα τι έπρεπε να κάνει η διοίκηση να τους δώσει τζάμπα την ομάδα;
ΔιαγραφήΣε ερώτηση για τα χρήματα του στιχοιματος δεν πήραμε απάντηση, έχουν μπει στα ταμεία των ΠΑΕ και τα οποία είναι για τους παίκτες μπωρει να απαντήσει κάποιος πάνω σ'αυτή την ερώτηση;
Διαγραφή