Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Μεγάλη μάχη για την τέταρτη βουλευτική έδρα στην Πέλλα μεταξύ Γεωργιάδη και Καρασμάνη - Οι τρεις θέσεις που κλείδωσαν

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο εσωτερικών

Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάσταση με τους υποψηφίους βουλευτές Πέλλας, με τις 3 από τις 4 έδρες να έχουν κλειδώσει και τον Γιώργο Καρασμανη της ΝΔ, και τον Γιώργο Γεωργιάδη της Ελληνικής Λύσης να δίνουν μάχη για την τέταρτη έδρας.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο εσωτερικών, με ενσωμάτωση του 98.40% η ΝΔ εκλέγει δυο βουλευτές, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και η Ελληνική Λύση έναν στην Π.Ε. Πέλλας.

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Εκλέγονται από τη ΝΔ ο Λάκης Βασιλειάδης και  ο Διονύσης Σταμενιτης.


Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει την Θεοδώρα Τζάκρη.


Η Ελληνική Λύση εκλεγεί τον Γιώργο Γεωργιάδη.


Καρασμάνης

Γεωργιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365