Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημήτρη Μπίνου στον Διονύση Σταμενίτη

Συγχαρητήριο μήνυμα

Η ανακοίνωση του νέου υπουργικού σχήματος, επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για την Πέλλα. Όπως έγινε γνωστό, ο Βουλευτής του Νομού μας, Διονύσης Σταμενίτης, θα ορκιστεί Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και είμαστε σίγουροι ότι θα ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας, που δυστυχώς είναι πολλά.

Καλή επιτυχία στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, καθώς επίσης και στους Βουλευτές που ανέδειξαν οι εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Δημήτρης Μπίνος

υπ. Δήμαρχος Αλμωπίας

«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

1 σχόλιο:

  1. Σοβαρά τώρα,γνωρίζει κάποιος τι δουλειά κάνει ο κύριος Σταμενίτης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365