Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Θ. Τζάκρη: Η τιμή στο πρόσωπο μου αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ

Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου βρίσκουν την Ελλάδα αντιμέτωπη μ’ ένα δυσάρεστο αλλά, σε κάθε περίπτωση, σεβαστό αποτέλεσμα.


Η κρίση του εκλογικού σώματος είναι αυτή που καθόρισε τις εξελίξεις, σε κυβερνητικό επίπεδο, για την επόμενη τετραετία. 


Η δημοκρατική παράταξη, στο σύνολό της, περιορίστηκε σε ιστορικά χαμηλή επίδοση και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας αποκαρδιώσει, αλλά αντίθετα, να μας αφυπνίσει και να μας συσπειρώσει.


Ευχαριστώ, λοιπόν, διπλά όσες κι όσους μέσα σε ένα τόσο δυσμενές πλαίσιο, αποφάσισαν να ανανεώσουν την εντολή προς εμένα για την εκπροσώπηση της Πέλλας με δυνατή κι αταλάντευτα δημοκρατική φωνή. 


Η τιμή στο πρόσωπο μου αυτή τη φορά είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ!


Πολύ πριν την ώρα των εκλογών είχα τονίσει ότι έχουμε μπει σε μια νέα περίοδο αποκατάστασης της ενότητας όλης της δημοκρατικής παράταξης, καθώς και ανασύνταξης και ανάκτησης της δυναμικής της κι αυτός είναι ο στίβος στον οποίο όλοι θα αγωνιστούμε και θα κριθούμε. 


Με αυτό τον τρόπο προσπάθησα να δώσω κι αυτή τη δύσκολη για όλους μας εκλογική μάχη του Ιουνίου!


Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και οι εξελίξεις δε μπορούν  να περιμένουν.

Θα βρεθώ, τιμώντας την ψήφο του λαού της Πέλλας, στην πρώτη γραμμή από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο και την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή των διαδικασιών ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη βάση της κουλτούρας ενός κόμματος εξουσίας.


Προχωράμε ενωμένοι με οδηγό τις αρχές και τις αξίες μας, προσπαθώντας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, υπηρετώντας το συμφέρον του λαού και του τόπου.

 

Θεοδώρα Τζάκρη

Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365