Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Η επιστροφή του Β. Καρρά είναι γεγονός, με υπογραφή Unboxholics - Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Για πάρτη της»

Δείτε το βίντεο
Ο Βασίλης Καρράς, ο κορυφαίος λαϊκός ερμηνευτής επιστρέφει δυναμικά  με μια μεγάλη επιτυχία και υπογραφή Unboxholics, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του καινούργιου του βίντεο κλιπ!


«Για Πάρτη της » ο τίτλος του τραγουδιού σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά αλλά και του ίδιου του Βασίλη Καρρά, που με τη δική του ανεπανάληπτη ερμηνεία και σφραγίδα, θα ταυτιστούμε , θα το τραγουδήσουμε και θα το αφιερώσουμε  δυνατά  στα πρόσωπα που έχουν σημαδέψει τη ζωή μας με τον λάθος τρόπο.


Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς

Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέξανδρος Καρπάς

Κινηματογράφηση: Γιάννης Ελευθερίου

Παραγωγή: Unboxholics


Δείτε το βίντεο:




1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365