Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ιορδάνης Τζαμτζής: Συνεχίζουμε την οδική αναβάθμιση στην Πέλλα. Προτεραιότητα, η ασφάλεια όλων μας

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται και επεκτείνονται διαρκώς οι εργασίες για τη συντήρηση και την βελτίωση των όρων ασφαλείας στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας.

Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας για τα έτη 2020, 2021, 2022», σήμερα οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην παλαιά Εθνική Οδό Έδεσσας – Φλώρινας, στα όρια προς Κέλλη, με αποκατάσταση φθορών και επίστρωση νέου ασφαλτοτάπητα ενώ θα ακολουθήσουν στη συνέχεια διαγραμμίσεις των λωρίδων κυκλοφορίας.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στο εργοτάξιο, δήλωσε ικανοποιημένος από τους ρυθμούς, με τους οποίους εξελίσσεται το συνολικό έργο, για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Πέλλας. «Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και το σχεδιασμό μας, για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο, σε όλο το εύρος της Πέλλας. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον και την ίδια δυναμική για τον εκσυγχρονισμό των δρόμων, που διατρέχουν την Πέλλα, καθώς θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την οδική ασφάλεια για όλους μας».

Πριν λίγες ημέρες προστέθηκαν στα αναβαθμισμένα τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, επιπλέον δρόμοι, με ανανεωμένο ασφαλτοτάπητα, διαγραμμίσεις και βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας. 

Όπως είναι η Επαρχιακή Οδός Σκύδρας – Ριζού, στο ύψος του παλαιού στρατοπέδου καυσίμων, μήκους 250 μέτρων, η ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση στο τμήμα μετά τον κόμβο Ξανθογείων, από την διασταύρωση προς Ανεμοδρόμιο έως την  διασταύρωση Νέου Αγίου Αθανασίου, σε μήκος 1400 μέτρων. Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου, στην είσοδο Νέων Ξανθογείων, σε μήκος 600 μέτρων, η ανακατασκευή και διαγράμμιση του δρόμου Πολυκάρπη-Μοναστηράκι και της γέφυρας, στα Λουτρά Πόζαρ», σε μήκος 2.700 μέτρων και η ασφαλτόστρωση από Μαυροβούνι μέχρι τη διασταύρωση Σεβαστιανών, σε μήκος 3.100 μέτρων. 



1 σχόλιο:

  1. κόψτε τα κλαδιά στην Αλμωπια και αφήστε τις μεγαλοστομιες οι δρόμοι έχουν γίνει ζούγκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365