Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Αγώνας προς τιμήν ανθρώπων που έφυγαν νωρίς στο Θεοδωράκι

Δείτε την ανάρτηση των διοργανωτών

Φιλικός αγώνας στο Θεοδωράκι στην μνήμη ανθρώπων του ποδοσφαίρου από το χωριό που αγαπούσαν το άθλημα αλλά η μοίρα τους πήρε από κοντά μας.

Στις 12 Αυγούστου ημέρα Σάββατο στο γήπεδο του χωριού θα αγωνιστούν μεταξύ τους μεγάλοι και νεαροί σε ηλικία, για να τιμήσουν την μνήμη ανθρώπων που αγάπησαν και πρόσφεραν στον ποδοσφαιρικό σύλλογο του χωριού τον Άρη Θεοδωρακίου τις υπηρεσίες τους από διάφορα πόστα, αλλά και για κάποια νέα παιδιά που έφυγαν νωρίς και δεν χάρηκαν την ζωή.

Δείτε την ανάρτηση των διοργανωτών:

«Σας ενημερώνουμε ότι στης 12 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο γήπεδο του χωριού μας θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους στην μνήμη του μικρού μας Σωτήρη Γεωργίου που έφυγε νωρίς και αγαπούσε το ποδόσφαιρο. Επίσης και στην μνήμη του Αποστόλη Δούμα ποδοσφαιριστή ,Πέτρο Τάσκο πρόεδρο για πολλά έτη στην ομάδα μας τον Αρη Θεοδωρακείου που έφυγαν και αυτοί νωρίς. Παρακαλούμε πάρτε οποίοι θέλετε τα παπούτσια φορέστε σορτσάκι και ελάτε να   τιμήσουμε την μνήμη τους , Φανέλες (μπλουζάκια με τα ονόματα) θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365