Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Τραγωδία στα Λουτρά Πόζαρ: Έφυγε από την ζωή ο 50χρονος που αισθάνθηκε αδιαθεσία βγάνοντας από την πισίνα

Η νεκροψία - νεκροτομή θα φανερώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του!
Δεν τα κατάφερε ο 50χρονος άνδρας που κατέρρευσε βγαίνοντας από την πισίνα των Λουτρών, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο 50χρονος λουόμενος βγαίνοντας από την πισίνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από αρμόδιους της Λουτρόπολης και στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, σε πολύ άσχημη κατάσταση, δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας δεν είναι από την περιοχή μας, αλλά από την Καβάλα και εργαζόταν την εταιρία σεκιούριτι του Φεστιβάλ Πόζαρ.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του!

2 σχόλια:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια του και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση για τον συνάνθρωπο μας, το παράσημο της ελευθερίας σε πλήρη λειτουργία.Αυτο για τους ανθρώπους που ήθελαν την ζωή τους πίσω,ποια ζωή δηλαδή;την φυλακή η το κλουβί που είναι κλεισμένοι.Καλη υπομονή από εδώ και πέρα στους απαθείς βολεμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365