Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/7 Κριός 

Προσπάθησε να ισορροπήσεις την αποφασιστικότητά σου, με τον απότομο τρόπο που υπαγορεύεις στους άλλους τα καθήκοντά τους. Σαν προϊσταμένη, νομίζεις πως με τη συμπεριφορά σου εμπνέεις και παρακινείς τους άλλους.
Όμως πίσω από την πλάτη σου σε σχολιάζουν. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ηγετικές σου ικανότητες. Αλλά θα εκτιμήσουν λίγη περισσότερη ευγένεια ή ευαισθησία. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Ενθαρρύνεσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό σήμερα. Θέλεις να λειτουργήσεις με περισσότερο αυθορμητισμό, έστω και διακριτικά.
Αυτό που κάνεις μπορεί να είναι κατάλληλο για σένα κι όχι για τους άλλους – γι’ αυτό αγνόησε τη γνώμη τους αν ο στόχος ή η φιλοδοξία σου σε εμπνέει. Ξεκίνησε εισάγοντας μια αλλαγή, σταδιακά. Γνωρίσου καλύτερα με τους άλλους, πριν «ανεβάσεις ταχύτητα»! 

ζώδια σήμερα 18/07 Τρίτη δίδυμοι

Η λογική αν και ψυχρή, μπορεί να μας σώσει από καταστάσεις όπου η έλλειψή της δημιουργεί προβλήματα. Σήμερα όμως, φαίνεται να αντιμετωπίζεις καταστάσεις που χρειάζεται να εμπιστευθείς τα συναισθήματά σου περισσότερο από τη λογική σου. Μπορεί από την υπερβολική σκέψη να αδυνατείς να λάβεις μια απόφαση. Αν εμπιστευθείς πως η καρδιά σου θα πει μόνο την αλήθεια.. τότε δεν πρόκειται να κάνεις λάθος.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η φροντίδα του εαυτού σου, θα πρέπει να είναι προτεραιότητα σήμερα. Όμως καθώς η ενέργεια της ημέρας επηρεάζει τις σχέσεις, κάποιος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα επειδή επιθυμεί την αμέριστη προσοχή σου ή θέλει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από σένα. Αυτός έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης, όχι εσύ. Επομένως, μην αφήσεις τις εγωιστικές του πράξεις να κάμψουν το δικαίωμά σου να εστιάσεις σε ΕΣΕΝΑ – έτσι για αλλαγή!

ζώδια σήμερα λέων

Πρόσεχε σήμερα, με το πόσο γρήγορα συμφωνείς ή δεσμεύεσαι για κάτι. Ακόμα κι αν η καρδιά σου συμφωνεί, ίσως την αγνοήσεις και αδράξεις αυτό που πιστεύεις σαν χρυσή ευκαιρία – χωρίς να την αξιολογήσεις σωστά. Έχεις ακούσει το ρητό για κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η προσοχή στις λεπτομέρειες ή στα ψιλά γράμματα είναι κάτι, στο οποίο πρέπει να εστιάσεις σήμερα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η φήμη σου μπορεί να διακινδυνεύσει αν παρέμβεις για να βοηθήσεις κάποιον ή αν εμπλακείς σε μια ομάδα. Γι’ αυτό να είσαι προσεκτική σήμερα. Η υποστήριξή σου για ένα συγκεκριμένο άτομο ή σκοπό πιθανώς θα δημοσιοποιηθεί. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι κάνεις το σωστό, ίσως δεν έχεις καταλάβει πως επηρεάζεται η φήμη σου με άλλους τρόπους. Γι’ αυτό σταμάτα και σκέψου τις συνέπειες.

ζώδια σήμερα 18/07 Τρίτη ζυγός

Θα είσαι έντονα συναισθηματική σήμερα και θα ενοχληθείς όσον αφορά την προσπάθεια να είσαι αποτελεσματική και παραγωγική. Μπορεί να θέλεις να εστιάσεις με προσήλωση σε σημαντικές εργασιακές ευθύνες, αλλά η αλλαγή της διάθεσής σου θα το καταστήσει δύσκολο, αν όχι αδύνατο. Αναρωτήσου λοιπόν αν παίρνεις υπερβολικά σοβαρά τις υποχρεώσεις σου. Αν κάτι σε «τρώει» μέσα σου, κάνε μια παύση για να του δώσεις την προσοχή που χρειάζεται.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι θετικοί άνθρωποι μπορούν να είναι εξαιρετικές πηγές αισιοδοξίας και χαράς. Υπάρχουν όμως κάποιοι που υπερβάλλουν και μας κάνουν να τους βλέπουμε να αρνητικές ή ενοχλητικές επιρροές. Ίσως συναντήσεις ένα τέτοιο άτομο τώρα. Μήπως όμως η ζοφερή ή απαισιόδοξη στάση σου, σε κάνει να παραβλέψεις ή να αγνοήσεις το εμπνευσμένο μήνυμα που προσφέρει… και το οποίο πρέπει να λάβεις υπόψη;

ζώδια σήμερα τοξότης

Σαν περιπετειώδες ζώδιο, σίγουρα θα έζησες στιγμές, που η παρορμητική σου δράση.. απέδωσε. Ωστόσο σήμερα το πιο σωστό είναι να μην υιοθετήσεις τέτοιου είδους συμπεριφορά.. ειδικά αν διαισθάνεσαι έναν σημαντικό κίνδυνο γι’ αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου… θα το κάνεις. Ζύγισε όμως πρώτα τις συνέπειες…. εντάξει;

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Όταν η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη, μπορεί πρακτικά να δημιουργήσει πρόβλημα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Μπορεί να λάμπεις μέσα και έξω, αλλά δεν γνωρίζεις πως η ενέργειά σου μπορεί να είναι αξιοθαύμαστη, αλλά και τρομακτική. Στην πραγματικότητα, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ζήλια στους άλλους. Πρόσεχε σήμερα την ισχυρή αύρα που εκπέμπεις. Πρόσθεσε λίγη ταπεινοφροσύνη στο μείγμα.

ζώδια σήμερα 18/07 Τρίτη υδροχόος

Έχεις ισχυρές πεποιθήσεις που θέλεις να μοιραστείς με τους άλλους επειδή πιστεύεις πως τις έχεις σκεφτεί καλά. Όμως η ενέργεια της ημέρας σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις τις πεποιθήσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Αγκάλιασε αντισυμβατικές ιδέες και δήλωσε συμμετοχή σε διεγερτικές συζητήσεις. Η μοναδική σου οπτική θα εμπνεύσει τους άλλους και θα ανοίξει πόρτες σε νέες δυνατότητες.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η υπερβολική προσπάθεια να ευχαριστήσεις τους άλλους, θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί το άγχος σου. Οι άλλοι πιθανόν θα απολαμβάνουν τις προσπάθειές σου, για όσο διάστημα τις παρέχεις. Αν όμως νιώθεις πως έχεις υπερβεί την αίσθηση του καθήκοντος, τότε είναι σημαντικό να μιλήσεις. Μπορείς να ενθαρρύνεις την ομαδική εργασία με τρόπους που ελαφραίνουν το φορτίο σου και ωφελούν όλους τους ενδιαφερόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365