Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Νέα διάρρηξη σε έπαυλη στη Μύκονο – Ξάφρισαν ρολόγια Rolex

Οι δράστες εισέβαλαν στην ενοικιαζόμενη βίλα, χωρίς να αφήσουν ίχνη

Ακόμη ένα περιστατικό διάρρηξης κατεγράφη και απασχολεί από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, αυτή τη φορά στην περιοχή του Φαναριού. Διαρρήκτες εισέβαλαν σε έπαυλη όπου βρίσκεται για διακοπές ένας Βρετανός τουρίστας, 32 ετών, μαζί με την παρέα του.


Οι δράστες εισέβαλαν στην ενοικιαζόμενη βίλα, χωρίς να αφήσουν ίχνη και μάλιστα, κατάφεραν να «αρπάξουν» δύο ρολόγια μάρκας Rolex, ενώ στη συνέχεια «εξαφανίστηκαν».


Οι ταξιδιώτες δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της διάρρηξης και κατάλαβαν τι συνέβη όταν επέστρεψαν από τη βόλτα τους.


Ο 32χρονος Βρετανός προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου να έχει αναλάβει την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365