Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Α1: Υποχρεωτική η χρησιμοποίηση παίκτη του 2004 - Χωρίς play off ο πρωταθλητής - Υποβιβάζονται δύο ομάδες

Υποβιβάζονται δύο ομάδες

Για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024, στα σωματεία θα αγωνίζεται καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ένας (1) ποδοσφαιριστής γεννημένος το έτος 2004 και νεώτερος. Η μη τήρηση του όρου αυτού συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως και τιμωρίας της ομάδας με τις ποινές του άρθρου 23 του ΚΑΠ.

 

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των δέκα τεσσάρων ομάδων (14).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και την 14η  θέση.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση, θα συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης που θα διοργανώσει η ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις (13η & 14η ) υποβιβάζονται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

-Σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας της δύναμής μας από την Γ Εθνική κατηγορία, τότε υποβιβάζεται στην Α ερασιτεχνική κατηγορία και η ομάδα που θα καταλάβει την 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 κατηγορίας περιόδου 2023/2024.

Σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας μας στην  Γ´ Εθνική κατηγορία, τότε θα ανέλθει η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α κατηγορίας περιόδου 2023/2024.

Η Α1 Κατηγορία για την περίοδο 2024/2025 θα απαρτίζεται από δέκα τέσσερις (14) ομάδες.

2 σχόλια:

  1. Μη σκίσετε κάνα καλσόν, προσέξτε...<< Μικρός>> 2004 , μην αναρωτιεστε μετά γιατί διαλύονται οι ομάδες που πληρώνουν μισθοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365