Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Α’ Κατηγορία: Δύο προβιβάζονται στην Α1 και δύο υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία

Δύο προβιβάζονται στην Α1 και δύο υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν (1) όμιλο των δέκα τεσσάρων ομάδων (14).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος)  και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων,  ισχύουν όσα αναφέρει  το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Έτσι, οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων από τη 1η θέση μέχρι και την 14η  θέση.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα ανέλθουν στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις (13η & 14η θέση) υποβιβάζονται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.

-Σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας της δύναμής μας από την Γ Εθνική κατηγορία, τότε υποβιβάζεται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία και η ομάδα που θα καταλάβει την 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α κατηγορίας περιόδου 2023/2024.

-Σε περίπτωση ανόδου της πρωταθλήτριας ομάδας μας στην  Γ Εθνική κατηγορία, τότε θα ανέλθει η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α κατηγορίας περιόδου 2023/2024.

Η Α Κατηγορία για την περίοδο 2024/2025 θα απαρτίζεται από δέκα τέσσερις (14) ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365