Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ο Άκης Αργυρός υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Δελτίο Τύπου
Φίλες και φίλοι, 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του Νομού Πέλλας και αποδεχόμενος την πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, ανακοινώνω ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη», στην Π.Ε. Πέλλας.

Η «ανησυχία» μου για το καλό του κοινωνικού συνόλου, ξεκινάει από μαθητής, συνεχίζεται ως φοιτητής στο Πολυτεχνείο και ενδυναμώνεται τα τελευταία χρόνια με την καθημερινότητα μου από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αυτή του Μηχανικού.

Ο Β´ βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης, η Περιφέρεια, είναι γεμάτη προκλήσεις. Αυτές καλούμαι να αντιμετωπίσω και θεωρώ πως μπορώ να φανώ χρήσιμος και να προσφέρω, γι αυτό και η επιλογή μου να ξεκινήσω την ενασχόληση μου με τα κοινά από αυτήν την θέση ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής.

Ζω και εργάζομαι στην Έδεσσα, αλλά η καθημερινή μου επαφή ως ελεύθερος επαγγελματίας με τους συμπολίτες μου στην Πέλλα, μου έχει δείξει ότι οι απαιτήσεις του τόπου είναι πολλές και τα προβλήματα ακόμα περισσότερα.

Ο τόπος μας, η Πέλλα, είναι ένας τόπος ευλογημένος. Ένας τόπος με αστείρευτη φυσική ομορφιά, με πλούσιο πολιτισμό και ιστορία, με μοναδικά αγροτικά προϊόντα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, σε αυτόν τον αγώνα για την Πέλλα μας, συστρατεύομαι με έναν άνθρωπο που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια, με έναν Περιφερειάρχη που ο μόνος στόχος του και το κοινό μας όραμα είναι το καλό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψήφιους μου. 

Ζήτω την στήριξη σας, τον καλό σας λόγο, στοιχεία που αποτελούν για εμένα τιμή και ως νέο με δυναμώνουν και με κάνουν να αγωνίζομαι ακόμα περισσότερο! Σας ευχαριστώ! 

Ξεκινάμε μαζί!

Με εκτίμηση,
Αργυρός Βασίλειος-Απόστολος (Άκης) 
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365