Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Πάνε... ταμείο οι συνταξιούχοι, οι ημερομηνίες

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Από το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αρχίσουν να καταβάλλονται (ανά ασφαλιστικό ταμείο) οι συντάξεις Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά οι ημερομηνίες.

Πλησιάζει η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των συντάξεων Σεπτεμβρίου. Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να καταβάλλονται (ανά ασφαλιστικό ταμείο) οι συντάξεις για τον μήνα Σεπτέμβριο.


Το πρόγραμμα έχει εξής:


Οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου 2023 των συνταξιούχων που προέρχονται:


- Από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ θα καταβληθούν στις 28 Αυγούστου 2023, ημέρα Δευτέρα.


- Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9 θα καταβληθούν στις 29 Αυγούστου 2023, ημέρα Τρίτη.


- Από τα πρώην ταμεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ) και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8 θα καταβληθούν στις 30 Αυγούστου 2023, ημέρα Τετάρτη.


Σημειώνεται ότι τα χρήματα στους λογαριασμούς των συνταξιούχων (ανάλογα με την τράπεζα) πιστώνονται από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365