Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΑΣΕΠ: Τον Οκτώβριο η μεγάλη προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

Διαβάστε Παρακάτω


Στο εθνικό τυπογραφείο τον Οκτώβριο η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 3.500 προσλήψεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον Θανάση Παπαϊωάννου.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ αναφέρθηκε στην έκδοση της δεύτερης και τρίτης προκήρυξης που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ, τονίζοντας πως η προκήρυξη για τους επιτυχόντες ΤΕ θα εκδοθεί εντός του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Αυγούστου.


«Η προκήρυξη της ΥΠΑ έχει σταλθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αφορά μία καλή υπηρεσία με καλές αποδοχές.


Παροτρύνω όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού κάτω των 30 ετών, που έχουν άριστη γνώση αγγλικών, να δηλώσουν συμμετοχή στην προκήρυξη και να διεκδικήσουν μία θέση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.


Το ΑΣΕΠ αναμένεται επιπλέον να εκδώσει και μία η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ), η οποία θα αφορά επίσης τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του Μαρτίου.


Οι 5.265 θέσεις κατανέμονται σε 16 υπουργεία (και τις υπηρεσίες τους), καθώς και σε Ανεξάρτητες Αρχές, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365