Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

Έξι συμφωνίες παικτών για την παραμονή τους στον Ατρόμητο και την νέα σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.


Δείτε την ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση μετά τις πρώτες μεταγραφές, να ανακοινώσει και τις πρώτες παραμονές των βασικών πρωταγωνιστων και της περσινής πορείας της ομάδας μας αλλά και τα 3 αυτά χρόνια από την ημέρα επανίδρυσης.. 

Οι πρώτες λοιπόν παραμονές στην οικογένεια του Ατρομήτου:

Φίλιππος Σωτηριάδης

Τζόνι Σελέζνιοφ 

Αντώνης Παπαδόπουλος 

Γιάννης Παπάζογλου

Ανδρέας Ποζίδης

Νίκος Μιλότι

Και συνεχίζουμε τις επόμενες μέρες με τις υπόλοιπες παραμονές και μεταγραφές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365