Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες: «Πάμε από το 5G, στο 6G» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Οι νέες ταυτότητες θα παρουσιαστούν στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Κάθε μέρα δημιουργούνται ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα, ώστε οι πολίτες να ανανεώσουν τις παλαιού τύπου ταυτότητες.

Διαμαρτυρίες κατά των νέων ταυτοτήτων
Η συζήτηση για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, με τις θεωρίες για τσιπ εντοπισμού και εμφυτεύματα να εντείνονται όλο και περισσότερο. Και έτσι, βρισκόμαστε μάρτυρες σκηνών με ατελείωτες ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να ανανεώσουν τις παλαιού τύπου ταυτότητές τους για να αποφύγουν τις ψηφιακές.

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τα αστυνομικά τμήματα από τις πρώτες πρωινές ώρες, ακόμα και στο Κιλκίς. Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους μάλιστα να αφηγούνται γλαφυρά πως οι ψηφιακές ταυτότητες θα εκδίδονται από τον Σεπτέμβριο.

«Υπάρχει ένα σκοτεινό δωμάτιο στο αρχηγείο του Σατανά. Μπαίνεις μέσα και σου βάζουν ένα εμφύτευμα στην ίριδα. Ένα αποτύπωμα στο μέτωπό σου και μια σάρωση παλάμης. Στην παλάμη και στο μέτωπο, η ταυτότητα που θα λάβεις», περιγράφει ένας κάτοικος της περιοχής.

Διαμαρτυρίες κατά των νέων ταυτοτήτων

Ο Παπα-Μανώλης, ο οποίος βρίσκεται σε αργία από τον Μάρτιο λόγω των κηρυγμάτων του κατά των μασκών, ήταν ένας από τους κύριους ομιλητές στη συγκέντρωση στο Ρέθυμνο. Το συλλαλητήριο κάλυψε θέματα από τις ταυτότητες και τα εμβόλια μέχρι τις φωτιές και τους Τούρκους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης αντέδρασε άμεσα, βάζοντας φρένο στις ψεκασμένες θεωρίες και προτρέποντας τους πιστούς να εμπιστεύονται την εκκλησία και να μην επηρεάζονται από ψευδοθρησκευτικά κέντρα.

Ακόμη και ο μοναχός Φώτιος προειδοποιεί ότι οι κάτοχοι των νέων ταυτοτήτων θα καταδικαστούν σε αιώνια καταδίκη. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, έχει κανάλι στο YouTube, λογαριασμό στο Facebook και Gmail.

4 σχόλια:

  1. Σταματήστε επιτέλους να λέτε ψεκασμενους όλους όσους δεν δέχτηκαν να "βιαστούν" με αυτό το εμβόλιο γιατί περει βιασμού πρόκειται αποδεχτείτε ότι δεν είμαστε ελεύθεροι...το θέμα είναι η επιβολή δεν δέχομαι να μου επιβάλει κάνεις τι θα βάλω μεσα στον οργανισμό μου η αν θέλω κάποιο chip
    Η ιστορία θα δείξει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα ... προσωπικά ότι βλέπω στην tv το θεωρώ ψέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπόσχομαι να μην σας αποκαλώ ψεκασμενους. Στο εξής θα σας αποκαλώ καραψεκασμενους

      Διαγραφή
    2. ψεκασμένος μπορεί να μην εισαι, αλλα κινητό τηλέφωνο έχεις με fb, instagram, tik tok, κλπ. και φοβάσαι τις ταυτότητες. Πες που μένεις να έρθω να σε σκεπάσω, για να μην ξυπνήσεις. Να τρως τον παππά που σου προσφέρουν τα ράσα.

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη ρε παιδιά πιο Παππά και πια ράσα δηλαδή με το ζόρι να κάνω κάτι δε κατάλαβα υποχρεωμένος είμαι η πρόβατο να ακολουθώ όλους τους άλλους
    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365