Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Υποψήφιοι με την Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Κωνσταντίνος Καλέντζης και η Ευθυμία Παπαδοπούλου

Δείτε τις αναρτήσεις

Δείτε τις αναρτήσεις:


Κωνσταντίνος Καλέντζης:

Ο Κωνσταντίνος Καλέντζης του Παναγιώτη, έχει καταγωγή από το Λιποχώρι, στο οποίο και ζει με την οικογένεια του, τη σύζυγο του Εύη Χαραλαμπίδου και τα παιδιά τους.

Είναι δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας από το 2020 με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και άμισθος αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης. 

Ο Κώστας, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του, άλλωστε είναι κοινό πιστεύω μας, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχουν ευρύτερες συνεργασίες και ειδικότερα οι υγιείς δυνάμεις του τόπου να ενώνονται για να προσφέρουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.    

Επιπλέον ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, μάλιστα είναι πρόεδρος  αγροτικού συνεταιρισμού στο Λιποχώρι, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας και έχει τη διάθεση και τη θέληση να προσφέρει στην κοινωνία μας, καταθέτοντας  την εμπειρία του, τις γνώσεις και όλες του τις δυνάμεις.

Για το λόγο αυτό στις εκλογές του Οκτώβρη συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Κώστα μου, χαίρομαι και χαιρόμαστε που είσαι μέλος της ομάδας μας, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Ευθυμία Παπαδοπούλου:


Καλή επιτυχία Ευθυμία (Έφη) Παπαδοπούλου, άξια προεδρίνα μας!

Η Ευθυμία (Έφη)  Παπαδοπούλου, κατάγεται από το Ριζό, όπου ζει με την οικογένεια της.

Αγαπά την παράδοση, τα ήθη και έθιμα μας και ως πρόεδρος επί σειρά πολλών ετών του ποντιακού συλλόγου Ριζού, αποδείχθηκε άξια θεματοφύλακας των παραδόσεων μας.

Με την Έφη είμαστε  μαζί για όλα τα θέματα από το 2014, όταν την γνώρισα ως πρόεδρο του ποντιακού συλλόγου Ριζού. Πάντα πρόθυμη και ακούραστη, ααχολούνταν με μεράκι για το σύλλογο, για τα παιδιά του συλλόγου, για το Ριζό και για όλη την ευρύτερη περιοχή.

Ο σύλλογος πάντα πραγματοποιούσε πετυχημένες και στοχευμένες εκδηλώσεις, τις οποίες επεδίωκε και φυσικά  πρωτοστατούσε..

Από το 2019 συνεργαζόμαστε άψογα και από τη θέση της τοπικής συμβούλου Ριζού και πλέον ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΠ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ, σ ευχαριστώ ολόθερμα για την εμπιστοσύνη και την τιμή,  ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365