Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Γιώργος Τουμανίδης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Ο Γιώργος Τουμανίδης του Ιωάννη και της Ειρήνης Κρητίδου, έχει καταγωγή από την Καλλίπολη όπου και κατοικεί μόνιμα  με την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Χαραλαμπίδου.


Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (Ρεντίνα) το 2021 . 


Ασχολείται με όλες τις γεωργικές εργασίες  και με διάφορες δραστηριότητες του πρωτογενή τομέα. 


Αγαπά την εκκλησία, είναι επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καλλιπόλεως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει την ενορία του χωριού, αγαπά τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα μας. 


Ο Γιώργος είναι ένα ακόμη νέο παιδί που έχει ικανότητες, θέληση και διάθεση ν' ασχοληθεί με τα κοινά, ν' ασχοληθεί με το χωριό του, καθώς αγαπά την Καλλίπολη και το Σανδάλι και επιθυμεί να καταθέσει όλες τις δυνάμεις του για το χωριό και τους ανθρώπους του, πιστεύοντας ειλικρινά ότι το χωριό του είναι ένα θησαυρός που πολλοί γνωρίζουν και πολλοί το υποστηρίζουν.


Ο Γιώργος συμπορεύεται  μαζί μας,  με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Καλλίπολης.


Γιώργο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, χαίρομαι ιδιαίτερα που αν και από τους νεότερους υποψήφιους μπαίνεις στην πρώτη γραμμή για να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για την Καλλίπολη, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365