Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Τεο Δανιηλίδης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Ο Θεόδωρος (Τεο) Δανιηλίδης  του Δημοσθένη κ της Ευφροσύνης, κατάγεται από το Μαυροβούνι, στο οποίο  και ζει με τη σύζυγό του, Άννα Κεχαγιοπούλου.


Σπούδασε Γεωπονία σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας (Κατάνια Σικελιάς). 


Είναι ιδιοκτήτης της Φυτωριακής επιχείρησης Τύπου Α & Β - Vivai Daniilidis, με την οποία παράγει και εμπορεύεται πολλαπλασιαστικό υλικό παραγωγής θαμνωδών και δενδρωδών ειδών, η δε  εταιρία του "Φυτώρια Vivai daniilidis" συνεργάζεται με τα πανεπιστήμια της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας και  με το Ινστιτούτο- Εργαστήριο Ιστοκαλλιέργειας  της Άρτας στην Ελλάδα. 


Γνωρίζει την Ιταλική και Γαλλική γλώσσα.


 Η μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο και μάλιστα ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από τα φοιτητικά του ακόμη χρόνια  στην Ιταλία, όπου ήταν πρόεδρος των μελών του (εξωτερικού) της ποδοσφαιρικής ομάδας Catania FC ομάδας της serie A του campionato Ιταλίας.


 Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολήθηκε  με την ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού του «Δόξα Μαυροβουνίου"  όπου ως πρόεδρος της ομάδας είχαν 4 ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες με αποκορύφωμα την άνοδο το 2018 στην Γ Εθνική κατηγορία Ελλάδας και κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Στη συνέχεια ανέλαβε πρόεδρος στη νέα ομάδα των Γιαννιτσών "ΑΣ Γιαννιτσά", με παρουσία τριών χρόνων στην Γ’ Εθνική κατηγορία και με πορεία στο κύπελλο Ελλάδας το 2019, ενώ πέρσι ήταν στη διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών (Α1 ΕΠΣ Πέλλας) με κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Πελλας.


Ο Θεόδωρος (Τεο) έχει όρεξη, διάθεση, θέληση να διαθέσει όλες τις δυνάμεις του, τις γνώσεις και την εμπειρία του για τον τόπο μας και για τους ανθρώπους μας, για τον αθλητισμό, για τη νεολαία μας, για όλους τους δημότες μας.


Συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Θεόδωρε μου, σε καλοσωρίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365