Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Άλλους τρεις υποψήφιους ανακοίνωσε η Κατερίνα Ιγνατιάδου:

Δείτε τις αναρτήσεις

Δείτε τις αναρτήσεις:


Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σωτηριάδης:

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σωτηριάδης του Ηλία και της Όλγας, κατάγεται από τη Σκύδρα, στην οποία και κατοικεί με την οικογένεια του, τη σύζυγο του Ευαγγελία Αποστόλου και τον γιό τους Ηλία. 

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και πτυχιούχος  Τ.Ε.Ε. Εδέσσης ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Ο Μπάμπης ασχολείται από το 2010 με την τοπική αυτοδιοίκηση, μάλιστα διετέλεσε  1ος  πρόεδρος της κοινότητας  Σκύδρας του νέου Καλλικρατικού Δήμου, το 2014 και  2019 μας τίμησε και με τίμησε προσωπικά με τη στήριξη και εμπιστοσύνη του,  συμπορευτήκαμε μαζί στις αυτοδιοικητικές εκλογές,   τέλος τα έτη 2017-2018 εκτέλεσε τα καθήκοντα του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας.

Το ενδιαφέρον του για τη Σκύδρα μας, για τα προβλήματα της, για τους ανθρώπους μας, τον οδηγούν και πάλι σε συμπόρευση, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Μπάμπη μου, συνεχίζουμε μαζί για να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για τη Σκύδρα μας, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Πασχαλίνα (Λίνα) Σολομωνίδου:

Η Πασχαλίνα (Λίνα) Σολομωνίδου του Ανέστη και της Ανδρικής, κατάγεται από το Μάνδαλο και ζει στη Σκύδρα με την οικογένεια της.

Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Χουτουρίδη και έχουν δύο παιδιά, την Μαρία και την Ανδρονίκη.

Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ως αγρότισσα και η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά τον αγροτικό τομέα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας, τα οποία γνώρισε και από την εργασία της στον αγροτικό συνεταιρισμό Α.Σ. Μανδάλου.

Επιπλέον εργάστηκε και ως ιδιωτική υπάλληλος σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής μας.

Ανήσυχη και με ενδιαφέρον για τις τοπικές υποθέσεις ασχολείται με τα κοινά από το 2019.

Το ενδιαφέρον της και η αγάπη της για τον τόπο μας και  τους ανθρώπους μας, παραμένουν αμείωτα και με θέληση, όρεξη, διάθεση και μεράκι για προσφορά, η Λίνα συμπορεύεται, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, έτσι ώστε να πετύχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Λίνα μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου σ αυτήν με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!


Ο Αναστάσιος (Τάσος) Λέρος:

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Λέρος του Γεωργίου, κατάγεται από το Άσπρο στο οποίο και ζει με την οικογένεια του, τη σύζυγο του Μαριάννα Ιωάννου και τους δύο γιούς τους.


Άριστος γνώστης του εμπορικού κόσμου, καθώς διατηρεί εμπορικό κατάστημα- ιχθυοπωλείο στη Σκύδρα, παράλληλα συμμετέχει στις λα'ι'κές αγορές της περιοχής μας.


Ο Τάσος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που έχει ο εμπορικός και αγροτικός κόσμος της περιοχής μας, ενεργό και ανήσυχο μέλος της κοινωνίας μας, έχει διάθεση και θέληση για προσφορά, έχει γνώσεις και εμπειρία που θέλει να καταθέσει προς όφελος των συνδημοτών μας.


ΟΤάσος μας τιμά και με τιμά προσωπικά με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του, συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.


Τάσο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στο συνδυασμό της νίκης, συνεχίζουμε μαζί, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365