Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Ποζαρίτικα: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο σύλλογος νέων Λουτρακίου και μοίρασε σημαντικά δώρα στους μαθητές του χωριού

Ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο σύλλογος νέων Λουτρακίου

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου έριξαν την αυλαία τους τα 23α Ποζαρίτικα, τα οποία διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Λουτρακίου "Το Πόζαρ".


Πολιτιστικoί Σύλλογοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ ο Σύλλογος του Λουτρακίου αναβίωσε το έθιμο του Παραδοσιακού Γάμου.


Κατά την διάρκεια της βραδιάς η ενορία του χωριού προεξάρχοντος του δραστήριου και πολύ αγαπητού στην τοπική κοινότητα Πατέρα Σολομώντα, έδωσε 50 ευρώ στους μαθητές χωριού οι οποίοι προήχθησαν στο στο Γυμνάσιο, 100 σε αυτούς που προήχθησαν στο Λύκειο και 150 σε αυτούς που προήχθησαν το Πανεπιστήμιο.


Επιπλέον το ΔΣ των Λουτρών έδωσε άλλα 50 ευρώ έξτρα στους απόφοιτους του γυμνασίου και στα παιδιά που πέρασαν στις πανελλήνιες.

Επίσης ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου που διοργανώνει το πολύ πετυχημένο Φεστιβάλ Πόζαρ, προσέφερε:


- Μια τσάντα ανακύκλωσης με ενα παγούρι και ενα βιβλίο για την ανακύκλωση, σε συνεργασία με το κάθε κουτί μετράει, για όλα τα παιδιά του δημοτικού, του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού!


-1000€ για αγορές γραφικής ύλης παιχνιδιών κλπ στον παιδικό σταθμό


-1000€ για αγορές γραφικής ύλης παιχνιδιών κλπ στο νηπιαγωγείο


-50€ δωροεπιταγή σε κάθε παιδί του δημοτικού για αγορά γραφικής ύλης για την νέα σχολική χρονιά


-Τηλεόραση 43’’ για τα παιδιά που πέρασαν τις πανελλήνιες, αξίας 400€


-Για κάθε παιδί που θα πάει φέτος Β´ ΛΥΚΕΙΟΥ δωροεπιταγή αξίας 200€ για τα δίδακτρα στα φροντιστήρια τους


-Και για κάθε παιδί που θα πάει φέτος Γ´ ΛΥΚΕΙΟΥ 400€ δωροεπιταγή για τα δίδακτρα των φροντιστηρίων!

8 σχόλια:

  1. Στο δημοτικό σχολείο τι έδωσαν;Γιατι αυτές τις 4 μέρες το χώρο αυτο χρησιμοποίησαν για να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι όταν γίνεται κάτι αξιόλογο, όπως όλες αυτές οι δωρεές,αν θέλουμε να πούμε κάτι, να λέμε πρώτα από όλα, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που το έπραξαν, και όχι να κάνουμε αρνητικά σχόλια. Και να είσαι σίγουρος -η , ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε συνεννόηση με τον διευθυντή και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων θα συνεισφέρουν σε ότι χρειαστεί.

      Διαγραφή
    2. Μην μπερδεύεσαι ο πολιτιστικός κάνει τα ποζαριτικα.Τα δώρα ειναι απο τν συλλογο νέων.Και ημαρτον δοθηκαν πουθενα τέτοια ποσα σε παιδια σε όλη την χώρα? Έλεος με την χολή σας

      Διαγραφή
    3. Στο δημοτικό σχολείο που γίνεται η εκδήλωση εδώ και πολλά χρόνια σε συνεργασια με τον διευθυντή δίνουμε οτιδήποτε χρειάζεται και με το παραπάνω.
      Μπαιράμης Γεώργιος
      Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου "ΤΟ ΠΟΖΑΡ"

      Διαγραφή
  2. Μπραβο σε όλους σας το μοναδικό χωριό που γίνονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα προεκλογικός αγώνας για αυτό. Εμείς δεν είχαμε παιδιά να πάνε φροντιστήριο. Τώρα θυμήθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό γίνεται 10 χρόνια τώρα και το έχει ξεκινήσει ο ιερέας του χωριού. Φαντάζομαι όλοι έχετε εκκλησίες ιερείς και συλλόγους ας μιμηθούν λοιπόν τους λουτρακιωτες

      Διαγραφή
  4. Οχι απλα δεν θελαμε συγκεκριμενα τα δικα σου παιδια να πανε φροντιστηριο με μειωμενα χρηματα ειχαμε προσωπικα ζητηματα μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365