Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Η Κωνσταντίνα Καραούση υποψήφια με το Νίκο Παρούτογλου

Δείτε την ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε μία ακόμη υποψηφία Δημοτική Σύμβουλο, που επιθυμεί να δώσει το ξεχωριστό της στίγμα στην προσπάθειά της παράταξής μας να συγκεντρώσει κάθε υγιή δύναμη που θέλει να συμμετέχει στην αναγέννηση του τόπου μας.


Η “Αλμωπία Ψηλά” επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενεργό πολίτη που νοιάζεται για το Δήμο μας να αποτελέσει μέρος αυτού του αγώνα προς το αύριο.

Αν και είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με τα κοινά, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει δυναμική παρουσία.


Καραούση Κωνσταντίνα του Χρυσανθόδωρου (Τάκη) καλως ήρθες και καλη επιτυχία.

12 σχόλια:

  1. Νικολακη αρχισανε οι κινησεις απελπισιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οι πανταχού ανεπαγγελτοι ψηφίζουν Νίκο Παρούτογλου

      Διαγραφή
    2. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΓΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.......... ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ;;;

      Διαγραφή
    3. Χαχαχ εσυ τι φοβάσαι μηπως δεν βγει αυτος που ψηφίζεις, χασεις τα δίμηνα και βρεθεις κ εσυ χωρίς επάγγελμα;

      Διαγραφή
  3. Ρε παιδιά σοβαρά τώρα. κατεβαίνετε δημοτικοί σύμβουλοι με ποια προϋπόθεση ? θα βοηθήσετε κάπως αυτην την ερημη Αλμωπία η σας τάζουν 2μηνα και 4 χρονια στα λουτρά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συγκεκριμένη παράταξη έχει κάνει όλο τον δήμο Αλμωπίας δημόσιους υπαλλήλους από τώρα!!!τους διορίζει όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτούς δεν τους έχουμε δει να βάζουν διμηνα...σε αντίθεση με τους τωρινούς που κατήργησαν τον άσεπ και βάζουν μόνο δίμηνα...70 άτομα αποφάσισαν για Αύγουστο και Σεπτέμβριο+αυτούς που είναι ήδη,να φανταστώ ότι στα Λουτρά όλα δουλεύουν ρολόι με τόσο πρωσοπικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά καμία άλλη βλακεία δεν υπάρχει ν πείτε.. η κοπέλα λείπει σεζόν γιαυτο και λογικό είναι η φωτό ν τραβηχτικέ σε θάλασσα.. και να πω και την αμαρτία μου εμένα αυτός ο σχεδιασμός του παρουτογλου μου άρεσε πιο πολύ.. νέους και δημιουργικούς ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας όχι γεροντάκια με γεμάτες τσέπες που θέλουν ν κάνουν πλούσια τα εγγόνια τους.. για να μην πω να αγοράζουν καινούργια αμάξια όπως την παρούσα παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχχαχαχαχαχχαχαχαχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κοπέλα σας πείραξε κουφιοκέφαλοι! Ενώ των υπολοίπων οι υποψήφιοι διδάκτορες πανεπιστημίου! Επαγγελματίες χωρίς πτυχία αλλά στην Ελλάδα ζούμε ότι δηλώσεις είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωνσταντίνα σ' αγαπάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365