Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Συνάντηση υποψηφίων δημάρχων με εκλογικό φόντο στην Αριδαία - Έρχονται εξελίξεις;;;

Η συνάντηση είχε πολύ προεκλογική κουβέντα
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, πριν από λίγη ώρα, σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αριδαίας, μεταξύ δυο υποψηφίων Δημάρχων Αλμωπίας και άμεσων συνεργατών τους.

Η συνάντηση είχε πολύ προεκλογική κουβέντα, έγινε σε καλό κλίμα και δεν αποκλείεται μέχρι να κλείσουν τα ψηφοδέλτια να υπάρχουν εξελίξεις.

Αύριο τα σπουδαία!

5 σχόλια:

  1. Γνωστό ζαχαροπλαστείο που κάνει πιάτσα υποψήφιος δήμαρχος είναι το μελλιριτον και ο υπ.δημαρχος είναι ο Μπινός. Λογικά ο άλλος είναι ο Προκοπιδης που μάλλον παραιτήθηκε από τον αγώνα του λόγο αδυναμία συμπλήρωσης ψηφοδελτίου. Πιθανόν να ύπαρξη συγχώνευση των δυο συνδυασμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό να δούμε και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γελάσει καλα το παρδαλό κατσίκι. Η συνάντηση ήτανε μετσξ Μπαρση και Προκοπιδη. Αυτά προς το παρόν. Εις αύριο τα νεωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να κάνουν ο Παρούτογλου θα ναι δήμαρχος μιλάω σαν πρώην θερμόαιμος ψηφοφόρος του Μπάτση και γω κ όλο μου το σοι.. Και δεν έχουμε κάποιον συγγενή μας σε κανένα συνδυασμό πληροφοριακά για τους παπαγάλους που θα πούνε τη βλακεία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365