Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Αρκούδα μπήκε σε χωριό και έψαχνε κάδους σκουπιδιών για να ταΐσει τα αρκουδάκια της (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Απρόσκλητους επισκέπτες δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου (19.8.2023) ένα χωριό των Ιωαννίνων, καθώς μία αρκούδα μαζί με τα μικρά αρκουδάκια της έφτασαν μέχρι το χωριό για να βρουν τροφή. 


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικος του χωριού που καθόταν το βράδυ στην πλατεία του χωριού Δίκορφο Ιωαννίνων άκουσε κάποια στιγμή τους σκύλους να γαβγίζουν.


Ο άνδρας σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε μπροστά του μια αρκούδα μαζί με τα δύο αρκουδάκια της.


Γιάννενα: Αρκούδα έψαχνε κάδους σκουπιδιών για να ταΐσει τα αρκουδάκια της


Η αρκούδα είχε χωθεί μέσα στον κάδο σκουπιδιών και έψαχνε τα σκουπίδια, ενώ δίπλα της περίμεναν τα δύο αρκουδάκια.


Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού λένε πως δεν είναι η πρώτη φορά που αρκούδες κάνουν την εμφάνισή τους στο χωριό ψάχνοντας για τροφή.





*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365