Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Σε ποια τρόφιμα θα αυξηθούν οι τιμές από τον Σεπτέμβριο

Σε ποια τρόφιμα θα αυξηθούν οι τιμές από τον Σεπτέμβριο

Νέες αυξήσεις αναμένονται από Σεπτέμβριο στις τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Στους νέους τιμοκαταλόγους που θα στείλουν οι βιομηχανίες στα σούπερ  μάρκετ αναμένονται “εκρηκτικές” ανατιμήσεις σε είδη διατροφής και σε βασικά προϊόντα.


Η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

παρθένο ελαιόλαδο: η τιμή θα αυξηθεί έως και 45%

αποσμητικά: οι τιμές τους θα αυξηθούν έως και 15%

συσκευασμένο κρέας: η τιμή του θα αυξηθεί έως και  11%

γαλακτομικά: οι τιμές τους θα αυξηθούν έως και 10,5%

σοκολατοειδή: η τιμή τους θα αυξηθεί  έως και 10%

πατατάκια: η τιμή τους αναμένεται να αυξηθεί έως και 10%

τυριά: η τιμή τους θα σημειώσει αύξηση έως 8%

αλλαντικά: η τιμή τους θα αυξηθεί έως και 4%

Μεσοσταθμικές αυξήσεις από 8% έως και 10%  αναμένονται να γίνουν σε περισσότερα από 100 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Αυτές θα γίνουν αντιληπτές από τους καταναλωτές  μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και αυτές θα διαμορφωθούν ανάλογα με τα αποθέματα  των προϊόντων που θα έχουν στις αποθήκες τους τα σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365