Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Νικόλαος Παπαθανασιάδης υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας

Ο Νικόλαος Παπαθανασιάδης του Νικολάου και της Παναγιώτας  κατάγεται από το Μαυροβούνι όπου και ζει με την οικογένεια του.

 

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας, με Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής  του Πανεπιστημίου  Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα «Ολοκληρωμένα συστήματα φυτοπροστασίας  και διαχείρισης του περιβάλλοντος» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Το 2017 έκανε την πρακτική του άσκηση στη Γ.Ε.Σ.Π.Ο.Β Μαυροβουνίου και το 2020 εργάστηκε στον Α.Σ Γαλατάδων ως υπεύθυνος γεωπόνος για τον ποιοτικό έλεγχο ροδακίνων. 

Από το 2021 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία «Αγρόλυσις ΙΚΕ» στη Σκύδρα. 

Παράλληλα ο ίδιος, όπως και η οικογένεια του  ασχολούνται με την γεωργία.

Επιπλέον μαζί με την οικογένεια του διατηρούν καφενείο-μεζεδοπωλείο στο Μαυροβούνι.

Ο  Νίκος, γιός του αείμνηστου προέδρου του Μαυροβουνίου Νικολάου Παπαθανασιάδη, που πολύ πρόωρα έφυγε από τη ζωή, "κληρονόμησε" από τον πατέρα του, την αγάπη για την τοπική αυτοδιοίκηση, την αγάπη για το χωριό του, το Μαυροβούνι και τους συγχωριανούς του.

Για το λόγο αυτό, με διάθεση προσφοράς, συμπορεύεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας  Μαυροβουνίου, μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για το Μαυροβούνι μας.

Νίκο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά και με γεμίζει αισιοδοξία καθώς βλέπω νέα και ορεξάτα παιδιά να ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365